Hány éves kortól ájánlott sminkelni magunkat?
Figyelt kérdés
én 13-14évesen keztem el. ez korai?2009. dec. 27. 20:32
1/8 anonim válasza:
Minél később kezded el,annál jobb.A sok vegyianyag tönkre teszi a bőrödet.40 éves korodban ráncos leszel,akármennyi kozmetikumot is használsz.13-14 éves korban pedig egy kisminkelt lány nevetséges.Alkalmilag még valahogy elmegy,de mindennap nem.Még nem vagy felnőtt,ne akarj 20 évesnek látszani.
2/8 anonim válasza:
szakkönyvben a fiatalkortól ajánlott (17éves)...
3/8 anonim válasza:
Szerintem még csak otthon egy-két alkalommal próbálgass sminkelni, hogy mégse tapasztalat nélkül ess neki a fejednek, ha majd jópár évvel később buliba készülsz.
Ennyi idősen talán egy kis szempillaspirál elmegy, de az se olyan fontos. Macerás lemosni ám este hulla fáradtan a sminket.:)
"Egy igazi nő ismeri az erősségeit, és ki is hangsúlyozza."
Hát például ha neked ez a szád, szájfény nyugodtan mehet szerintem. :)
De komplett sminket még ne.. ahhoz még fiatal vagy.. eléggé.
Minden jót!
4/8 anonim válasza:
Én 14évesen csak szemcerkát és nagyon kicsi szempillaspirált használtam ami ugy néz ki hogy mire hazaértem a szemcerka lejött! :) Aztán felfedeztem 15évesen a szekrénybe a púdert, kipróbáltam és nem bírom letenni ezért suliba mindig van rajtam! De ha szép lenne a bőröm akkor nem használnám! :) De sztem is minnél később kezded annál jobb!
5/8 anonim válasza:
Jaaaj és remélem nem adtam ötletet!!!
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2009. dec. 28. 23:07
7/8 anonim válasza:
Figyu, én 8 évesen alkalomra, 11 évesen szinte állandóan ki van festve a szemem! Ez miért lenne baj? 18 évesen amikor már öreg nyanya leszek, akkor kezdjem el?
8/8 anonim válasza:
A 18-asak nem öregek én nem vok az de gondolom:11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!