Hány éves kortól ajánlott sminkelni az arcot? És mivel?
ha szép az arcod és hibátlan nem kell smink.
A sminket én semilyen koromsztálynak NEM AJÁNLOM.
Mivel???? amivel akorod.. -.-"
Szia!
Elég csak egy kis púdert vagy alapozót használni. :) én az alapozót szeretem, mert jól elfedi a pici bőrhibákat. Ha pl. pattanásos az illető arca, akkor először kozmetikussal kell rendbe tetetni, mert ilyen arcon csak csúnyít az alapozó szerintem S: Amúgy 15-16 éves kor alatt nem ajánlott szerintem használni, mert amennyi előnye van, annyi a hátránya is. Szebbé teszi ugyan a bőrt, viszont eltömíti a pórusokat és hamarabb ráncosodik az ember idővel tőle... 16 éves kor felett se ajánlott, dehát nehéz ellenállni annak, hogy szebb legyen a bőr :D
szerintem ennyi idősen, ha szép a bőröd akkor nem kell komolyabban sminkelni, legfeljebb szempillaspirál, szájfény...ha mégis problémás a bőröd, akkor vékonyan alapozó.
Én inkább azt tanácsolom, hogy 18 éves korodig ne nagyon sminkeld magad ennél erősebben, mert azzal csak kinevettetik magukat a fiatal lányok.
Én is azt javasolnám, hogy ne sminkeld magad...Miért tennéd? Milyen hibája(?) van az arcodnak? Smink nélkül igenis lehetsz nagyon szép :)
második, 16-17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!