Sztem ez nem igazságos. Szerinteket?
A történet a következő: Angol óra. A tanár kitalálta, hogy nézzünk meg egy filmet angolul és egyes részeit fordítsuk le. Engem ez különösebben nem zavart. Ott volt a baj, hogy egy csöpögős, mézes-mázas filmet kellet megnézni és én fiú létemre nem nagyon rajongom az efféle filmekért. A következő párbeszéd zajlott:
Én: I hate this movie.
Tanár: Tessék?
Én Ja semmi, elnézést.
Tanár: Micsoda?!
Én: I'm sorry.
Tanár: Nem az érdekel, hogyan mondtad.
Én: Mit?
Tanár: Amit a filmről mondtál.
Én: Ja csak azt, hogy nem nagyon szeretem.
Tanár: Nem azt mondtad és ne hazudj!
Én: Véletlen volt elnézést kérek.
Tanár: Szóval nem tetszik a film igaz?
Én: Nem igazán tanár úr.
Tanár: Rendben, akkor pakolj össze és menj ki!
Én: Inkább maradnék.
Tanár: NEM! Menj el!
Én: Akkor megyek is. Viszont látásra!
Ma, amikor bementem a suliba az egyik barátom mondta, hogy mit szóltak apámék a tegnapihoz. Én nem tudtam miről beszélt. 10 perc múlva az ofő is megkérdezte ugyan ezt a dolgot. Ismét néma maradtam, de már sejtettem, hogy valami rossz történ. Csengetéskor aztán megmondták, hogy a tegnapiért kaptam egy órai munka egyest, magatartási megrovást, egy szaktanárit és egy igazolatlant is. Na ezek után se köpni se nyelni nem tudtam és csak egy dolgot tudtam kérdezni: Miért?
Nem könnyű, de szerintem ne hagyd magad ! Mondd meg, hogy mit és hogyan értetted, mondtad. A szüleid meg gondolom legyinteni fognak rá.
Hány éves vagy ?
Az igazolatlan és az érdemjegy és megrovók nem férnek össze. Talán szembesíteni kellene ezzel a tanárt. Most akkor ott voltál vagy sem??? :D
A hülyéje.... Én is utáltam ezért az iskolát. A fősuli pedig még rosszabb, mert oda már nem kötelező járni se, szívatnak ahol tudnak...
a tanár nem tud angolul vagy mi?:D
nem azt mondtad,hogy what a crap movie,hanem,hogy i hate this film.szóval utálod.ezt felfogni sem tudom,hogy ebben mi a rossz?
amúgy hanyadikos vagy? mert ha 8.,akkor szívás,mert látni fogják szóbelin:|
Velem egy éve volt hasonló matek órán, bár nem kaptam se egyest se semmit. Csak a tanár nem szólt hozzám azon a héten..:D
Matek óra volt két feladatot kellet kiszámolni, számológéppel de elgépeltem őket és rossz eredmények jöttek ki, amire csak 1-2 perc múlva jött rá a tanár is. Aztán elkezd velem ordítani (igen ordított, szerintem hallották a környező 6 másik teremben is), hogy mit képzelek én magamról, hogy direkt tönkre akarom tenni az óráját, rossz megoldásokat mondok, hogy ne tudja a többieknek megtanítani a tananyagot és mekkora egy szemét vagyok, hogy én szeretek(?) hazudni...
Na megszólalni alig bírtam de ahogy kinyitottam a szám egyből mondta a magáét, annyit sikerült kinyögnöm, hogy "Maga nem normális." Azután a héten nem szólt hozzám...
(Persze a többiek mellettem álltak 1 kivétellel de az is csak nyalni akart a tanárnak...de nekik se hitt el semmit)
A mai napig nem értem mi baja volt akkor a tanárnak, kitudja talán egy kisebb idegösszeomlás..:) Ez egy csütörtöki nap volt, pénteken nem szólt hozzám. hétfőre elfelejtette.
Miután elmondtam a szüleimnek szerintük még én voltam a hibás mert, hogy mondhatok ilyet egy tanárnak?O_o Miért? Ha én megadom neki a tiszteletet ő is megadhatná...Persze miért nem kértem már egyből bocsánatot? Hogy: Sajnálom tanárnő, igaza van, egy rohadt dög vagyok és direkt csináltam poénból de már megbántam...Viccnek is rossz, na EZ lett volna az igazi hazugság..:)
Lehet nem teljesen idevág de legalább látod, hogy másnak is vannak hülye tanárai..:'D
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!