Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Sztem ez nem igazságos....

Sztem ez nem igazságos. Szerinteket?

Figyelt kérdés

A történet a következő: Angol óra. A tanár kitalálta, hogy nézzünk meg egy filmet angolul és egyes részeit fordítsuk le. Engem ez különösebben nem zavart. Ott volt a baj, hogy egy csöpögős, mézes-mázas filmet kellet megnézni és én fiú létemre nem nagyon rajongom az efféle filmekért. A következő párbeszéd zajlott:

Én: I hate this movie.

Tanár: Tessék?

Én Ja semmi, elnézést.

Tanár: Micsoda?!

Én: I'm sorry.

Tanár: Nem az érdekel, hogyan mondtad.

Én: Mit?

Tanár: Amit a filmről mondtál.

Én: Ja csak azt, hogy nem nagyon szeretem.

Tanár: Nem azt mondtad és ne hazudj!

Én: Véletlen volt elnézést kérek.

Tanár: Szóval nem tetszik a film igaz?

Én: Nem igazán tanár úr.

Tanár: Rendben, akkor pakolj össze és menj ki!

Én: Inkább maradnék.

Tanár: NEM! Menj el!

Én: Akkor megyek is. Viszont látásra!

Ma, amikor bementem a suliba az egyik barátom mondta, hogy mit szóltak apámék a tegnapihoz. Én nem tudtam miről beszélt. 10 perc múlva az ofő is megkérdezte ugyan ezt a dolgot. Ismét néma maradtam, de már sejtettem, hogy valami rossz történ. Csengetéskor aztán megmondták, hogy a tegnapiért kaptam egy órai munka egyest, magatartási megrovást, egy szaktanárit és egy igazolatlant is. Na ezek után se köpni se nyelni nem tudtam és csak egy dolgot tudtam kérdezni: Miért?

2010. dec. 15. 17:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem könnyű, de szerintem ne hagyd magad ! Mondd meg, hogy mit és hogyan értetted, mondtad. A szüleid meg gondolom legyinteni fognak rá.

Hány éves vagy ?

2010. dec. 15. 21:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Az igazolatlan és az érdemjegy és megrovók nem férnek össze. Talán szembesíteni kellene ezzel a tanárt. Most akkor ott voltál vagy sem??? :D

A hülyéje.... Én is utáltam ezért az iskolát. A fősuli pedig még rosszabb, mert oda már nem kötelező járni se, szívatnak ahol tudnak...

2010. dec. 16. 10:23
 13/15 anonim ***** válasza:
95%

a tanár nem tud angolul vagy mi?:D

nem azt mondtad,hogy what a crap movie,hanem,hogy i hate this film.szóval utálod.ezt felfogni sem tudom,hogy ebben mi a rossz?

amúgy hanyadikos vagy? mert ha 8.,akkor szívás,mert látni fogják szóbelin:|

2010. dec. 16. 17:36
 14/15 anonim ***** válasza:
90%
Ha tényleg szar lett volna, én mondtam volna, hogy what a crap movie...
2010. dec. 16. 17:39
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Velem egy éve volt hasonló matek órán, bár nem kaptam se egyest se semmit. Csak a tanár nem szólt hozzám azon a héten..:D

Matek óra volt két feladatot kellet kiszámolni, számológéppel de elgépeltem őket és rossz eredmények jöttek ki, amire csak 1-2 perc múlva jött rá a tanár is. Aztán elkezd velem ordítani (igen ordított, szerintem hallották a környező 6 másik teremben is), hogy mit képzelek én magamról, hogy direkt tönkre akarom tenni az óráját, rossz megoldásokat mondok, hogy ne tudja a többieknek megtanítani a tananyagot és mekkora egy szemét vagyok, hogy én szeretek(?) hazudni...

Na megszólalni alig bírtam de ahogy kinyitottam a szám egyből mondta a magáét, annyit sikerült kinyögnöm, hogy "Maga nem normális." Azután a héten nem szólt hozzám...

(Persze a többiek mellettem álltak 1 kivétellel de az is csak nyalni akart a tanárnak...de nekik se hitt el semmit)

A mai napig nem értem mi baja volt akkor a tanárnak, kitudja talán egy kisebb idegösszeomlás..:) Ez egy csütörtöki nap volt, pénteken nem szólt hozzám. hétfőre elfelejtette.

Miután elmondtam a szüleimnek szerintük még én voltam a hibás mert, hogy mondhatok ilyet egy tanárnak?O_o Miért? Ha én megadom neki a tiszteletet ő is megadhatná...Persze miért nem kértem már egyből bocsánatot? Hogy: Sajnálom tanárnő, igaza van, egy rohadt dög vagyok és direkt csináltam poénból de már megbántam...Viccnek is rossz, na EZ lett volna az igazi hazugság..:)

Lehet nem teljesen idevág de legalább látod, hogy másnak is vannak hülye tanárai..:'D

15/F

2010. dec. 16. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!