Segítség! Miért nem igazságos az anyám miért én vagyok mindig rossz?
Az anyámat sajnos nem tudom úgy szeretni mint ahogy kéne sőt néha úgy érzem hogy ő nem is akrt engem mint gyerekét.Mert a nővérem azt csinál amit akar van már sok egyese pedig nekem még a 4-est sem engedik.
:S
Az öcsém pedig anyuci kis kedvence a nővérem is nagyon szerti, én pedig bárhogyan is próbálkoztam engem sohasem szeretett úgy....
Majdnem minden éjjel sírok és errről a legjobb barátnőmön kívül senki nem tud elmondjam h nem szeretem az anyám????
Mert ha elhalgatnom azzal nem hiszem h változna a helyzet.
Szerintem sok gyerek erezte/erzi azt, hogy nem szeretik a szulei.
En is mindig ezt ereztem!!!
Apukam a mai napig jobban huz a noverem fele, viszont anyukam inkabb az en oldalamon all(amit sokaig nem ereztem!!!)
Van egy 14 evvel fiatalabb hugom aki a csalad kis kedvence.
Nehez ebben a helyzetben okosat mondani.Nagyon remelem, hogy Te is csak rosszul erzed es idovel kiderul, hogy rosszul ertelmezted a jeleket mint nalam is volt.
Annyit tudok tanacsolni, hogy probald a leheto legjobban szretni a csaladodat es remelhetoleg vissza fogod kapni ezt a szeretetet toluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!