Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan legyek menő az osztályban?

Hogyan legyek menő az osztályban?

Figyelt kérdés

12/L vagyok 6.-os (gyk)

Öltözködés: póló,fekete vékony kardigán,lila kabát (barátnőm szerint ugy nézek ki benne mint egy kukás -.- xD),csőnaci (fekete vagy farmer)

hajam:barna hullámos ált. lófarokba hordom (félhosszu)

tulajdonságok:jól tanulok egy-két 4-esem van csak,laza duma (xd),kedves (de nem mindenkivel xd) néha beszólok a kicsiknek de nem durvákat csak vmi vicceset,ha bnőm mond vmi vicceset végigröhögjük az utat a folyosó elejétől a végéig (xoxo)...stb.

Bocsi a helyesírási hibákért

és lécci ne írjatok olyat h szóljak be a tanárnak,öltözzek cicababásan mert ezt nem teszem meg -.-

köszi

2010. nov. 23. 15:48
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Drága szivem!

A menöség nem azt jenti h Converse cipő csonaci klubbb bar beszolas a tanarnak.... A menoseg az az igaz EGYÈNISÈGET jelent. En speciel meno voltam azzal h

Nem hordtam Conververse cipot mind minden cool tinedzser.

Nem hordtam csonacit mint mas tinezserek

nem szoltam be a tanrnak es nem oltoztem divatosan hanem Egyénisen!

Ez a menoseg!

2013. aug. 27. 20:05
 22/26 anonim válasza:

hiddel mekem hogy az a menő a

ha tanulsz

2014. márc. 31. 20:24
 23/26 anonim válasza:

Még egy kérdés: Milyen "menő" akarsz lenni? Mármint milyen fajta....

Ma melyik számitana menőnek:

A, a lány aki mindenkivel összefekszik es kaphato bármire. Ezért nagyon sokak közelednek felé....van aki azért, van aki isteníti van aki másért.

B, a lány aki éjjel nappal segit a családjának es a tesójára vigyázik amig a szülei ejszaka dolgoznak. Reggel pesig mosolyogva megy iskolába és kap egy ötöst matekbol.

Szerintem a második lány sokkal tökösebb ;)

Es ő a menőbb....

Ezzel arra akartam rávilágitani hogy menőbek lenni sokfelekeppen lehet, és nem mindig jo ha az első fajta "menőséget" akarod elérni

2016. márc. 28. 15:25
 24/26 anonim válasza:
Kristof968- nak én megfogadnám a válaszát😀
2016. márc. 28. 15:26
 25/26 anonim válasza:

Tudom hogy régi kérdés de hátha idetalál még valaki.

Kezdjük ott hogy ha valaki piszkál akkor be kell venni a lesz@rom tablettát, mint ha nem is oda figyelnél/más dolgod lenne, és a kisebbeknek meg ne szólógass be mert akkor azt fogják hinni hogy a kicsiken éled ki magad és egy veled egykorúnak nem mernél beszólni ami elég szánalmas dolog. A sőtéttebb színek mostanában jók pl:Sötét zöld, fekete,szürke, sőtétkék, vörös de a full feket’e szetthez nem biztos, hogy illik a lila kabát. Igazából a laza duma és az őszinte nevetés jó pont, de fontos hogy tudj komoly és őszínte is lenni mert ha csak a laza, komolytalan énedet látják akkor már elfognak könyvelni ilyenek, és ebbeől a szerepből már nehéz lesz kimászni. Az is fontos ára hogy ne sajnáltasd magad mások előtt de ne akarj tökéletesnek látszani. De tudod mit? Csak az lehet menő a suliban aki nem akar menő lenni a suliban. Legyen az iskolán kívűl is életed , hívdel magadhoz a barátaidat, ismer meg az ő barátait is, illetve próbáld meg meismerni az összes osztálytárs adat de e leyél nyomulós.

2018. febr. 20. 12:44
 26/26 anonim ***** válasza:
Milyen érzés ezt a kérdést vissza olvasni, így 9 év távlatában? :D
2019. jún. 28. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!