Hogyan legyek menő az osztályban?
12/L vagyok 6.-os (gyk)
Öltözködés: póló,fekete vékony kardigán,lila kabát (barátnőm szerint ugy nézek ki benne mint egy kukás -.- xD),csőnaci (fekete vagy farmer)
hajam:barna hullámos ált. lófarokba hordom (félhosszu)
tulajdonságok:jól tanulok egy-két 4-esem van csak,laza duma (xd),kedves (de nem mindenkivel xd) néha beszólok a kicsiknek de nem durvákat csak vmi vicceset,ha bnőm mond vmi vicceset végigröhögjük az utat a folyosó elejétől a végéig (xoxo)...stb.
Bocsi a helyesírási hibákért
és lécci ne írjatok olyat h szóljak be a tanárnak,öltözzek cicababásan mert ezt nem teszem meg -.-
köszi
Drága szivem!
A menöség nem azt jenti h Converse cipő csonaci klubbb bar beszolas a tanarnak.... A menoseg az az igaz EGYÈNISÈGET jelent. En speciel meno voltam azzal h
Nem hordtam Conververse cipot mind minden cool tinedzser.
Nem hordtam csonacit mint mas tinezserek
nem szoltam be a tanrnak es nem oltoztem divatosan hanem Egyénisen!
Ez a menoseg!
hiddel mekem hogy az a menő a
ha tanulsz
Még egy kérdés: Milyen "menő" akarsz lenni? Mármint milyen fajta....
Ma melyik számitana menőnek:
A, a lány aki mindenkivel összefekszik es kaphato bármire. Ezért nagyon sokak közelednek felé....van aki azért, van aki isteníti van aki másért.
B, a lány aki éjjel nappal segit a családjának es a tesójára vigyázik amig a szülei ejszaka dolgoznak. Reggel pesig mosolyogva megy iskolába és kap egy ötöst matekbol.
Szerintem a második lány sokkal tökösebb ;)
Es ő a menőbb....
Ezzel arra akartam rávilágitani hogy menőbek lenni sokfelekeppen lehet, és nem mindig jo ha az első fajta "menőséget" akarod elérni
Tudom hogy régi kérdés de hátha idetalál még valaki.
Kezdjük ott hogy ha valaki piszkál akkor be kell venni a lesz@rom tablettát, mint ha nem is oda figyelnél/más dolgod lenne, és a kisebbeknek meg ne szólógass be mert akkor azt fogják hinni hogy a kicsiken éled ki magad és egy veled egykorúnak nem mernél beszólni ami elég szánalmas dolog. A sőtéttebb színek mostanában jók pl:Sötét zöld, fekete,szürke, sőtétkék, vörös de a full feket’e szetthez nem biztos, hogy illik a lila kabát. Igazából a laza duma és az őszinte nevetés jó pont, de fontos hogy tudj komoly és őszínte is lenni mert ha csak a laza, komolytalan énedet látják akkor már elfognak könyvelni ilyenek, és ebbeől a szerepből már nehéz lesz kimászni. Az is fontos ára hogy ne sajnáltasd magad mások előtt de ne akarj tökéletesnek látszani. De tudod mit? Csak az lehet menő a suliban aki nem akar menő lenni a suliban. Legyen az iskolán kívűl is életed , hívdel magadhoz a barátaidat, ismer meg az ő barátait is, illetve próbáld meg meismerni az összes osztálytárs adat de e leyél nyomulós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!