Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan legyek menő az osztályban?

Hogyan legyek menő az osztályban?

Figyelt kérdés

12/L vagyok 6.-os (gyk)

Öltözködés: póló,fekete vékony kardigán,lila kabát (barátnőm szerint ugy nézek ki benne mint egy kukás -.- xD),csőnaci (fekete vagy farmer)

hajam:barna hullámos ált. lófarokba hordom (félhosszu)

tulajdonságok:jól tanulok egy-két 4-esem van csak,laza duma (xd),kedves (de nem mindenkivel xd) néha beszólok a kicsiknek de nem durvákat csak vmi vicceset,ha bnőm mond vmi vicceset végigröhögjük az utat a folyosó elejétől a végéig (xoxo)...stb.

Bocsi a helyesírási hibákért

és lécci ne írjatok olyat h szóljak be a tanárnak,öltözzek cicababásan mert ezt nem teszem meg -.-

köszi

2010. nov. 23. 15:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
42%

Ahogy a többiek írják, ez csak úgy jön vagy nem. Alsóban daginak csúfoltak és nem is voltam túlzottan szép, felsőre pedig sulit váltottam és most én vagyok az egyik legjobb csaj:D Beszélgess az emberekkel, köszönj mindig hangosan, mosolyogva, facebookon írogass kommenteket, stb...

Ugyan ennyi idős vagyok, mint te, és szerintem nem gáz hogy ítt kérdezősködsz:) Azért van ez az oldal, nem?

2010. nov. 23. 21:34
 12/26 anonim ***** válasza:
Azt mondja beszól a kicsiknek xDDD rohadt 'menő' vagy..
2010. nov. 24. 17:40
 13/26 anonim válasza:
Ne görcsölj rajta! Legyél kedvesebb mindenkivel, és próbálj nagyobb társaságokkal, vagy közkedvelt emberekkel barátkozni, de ne tolakodj, csak ne szólj be és légy őszinte!
2010. dec. 19. 18:57
 14/26 A kérdező kommentje:

a gyk az hogy gyengébbek kedvéért

ja és a kicsiket ugy értem hogy 1.ük és szeretnek engem az elsősök és nem leszek r.banc

2011. febr. 26. 16:18
 15/26 A kérdező kommentje:
ja és amikor ezt irtam még nem is voltam 12 azt hiszem csak már közel...na mind1 ja és nemtudom ki irt valami ngayon nagy baromságot hogy kedves vagyok de nem mindenkivel azt azért irtam mert nem mindig vagyok mindenkivel tudom rosszul fogalmaztam helesírási hibákk meg azért voltak a kérdésben mert hamarabb befejeztem rövidítésekkel
2011. febr. 26. 16:22
 16/26 A kérdező kommentje:
ja és a kicsiknek csak olyasmit szoltam be hogy pókmalac mint egyik barátnőm is :D nem azt hogy pókmalac,mert az az ő dumája,de valami nagyon nagy hülyeséget és csak annak akit ismerek mert tudja hogy csak hülyéskedek
2011. febr. 26. 16:23
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
kis pisis, produkáló majom vagy.
2011. dec. 18. 19:08
 18/26 1Laura1 válasza:
hát én is elkeztem vagni az eremet az osztalyban oszt mindenki utanozott...
2012. márc. 12. 20:18
 19/26 szőlősi szilveszter válasza:
szt vágasd le a hazad kb 2-1 cm-re mert a lofarok nagyon b.u.z.i.s xD
2012. aug. 17. 09:53
 20/26 anonim válasza:

Bocs de szanalmas vagy

Es ez hulye kerdes.

2013. márc. 25. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!