Hogyan legyek menő az osztályban?
12/L vagyok 6.-os (gyk)
Öltözködés: póló,fekete vékony kardigán,lila kabát (barátnőm szerint ugy nézek ki benne mint egy kukás -.- xD),csőnaci (fekete vagy farmer)
hajam:barna hullámos ált. lófarokba hordom (félhosszu)
tulajdonságok:jól tanulok egy-két 4-esem van csak,laza duma (xd),kedves (de nem mindenkivel xd) néha beszólok a kicsiknek de nem durvákat csak vmi vicceset,ha bnőm mond vmi vicceset végigröhögjük az utat a folyosó elejétől a végéig (xoxo)...stb.
Bocsi a helyesírási hibákért
és lécci ne írjatok olyat h szóljak be a tanárnak,öltözzek cicababásan mert ezt nem teszem meg -.-
köszi
Ahogy a többiek írják, ez csak úgy jön vagy nem. Alsóban daginak csúfoltak és nem is voltam túlzottan szép, felsőre pedig sulit váltottam és most én vagyok az egyik legjobb csaj:D Beszélgess az emberekkel, köszönj mindig hangosan, mosolyogva, facebookon írogass kommenteket, stb...
Ugyan ennyi idős vagyok, mint te, és szerintem nem gáz hogy ítt kérdezősködsz:) Azért van ez az oldal, nem?
a gyk az hogy gyengébbek kedvéért
ja és a kicsiket ugy értem hogy 1.ük és szeretnek engem az elsősök és nem leszek r.banc
Bocs de szanalmas vagy
Es ez hulye kerdes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!