Hogyan legyek menő az osztályban?
12/L vagyok 6.-os (gyk)
Öltözködés: póló,fekete vékony kardigán,lila kabát (barátnőm szerint ugy nézek ki benne mint egy kukás -.- xD),csőnaci (fekete vagy farmer)
hajam:barna hullámos ált. lófarokba hordom (félhosszu)
tulajdonságok:jól tanulok egy-két 4-esem van csak,laza duma (xd),kedves (de nem mindenkivel xd) néha beszólok a kicsiknek de nem durvákat csak vmi vicceset,ha bnőm mond vmi vicceset végigröhögjük az utat a folyosó elejétől a végéig (xoxo)...stb.
Bocsi a helyesírási hibákért
és lécci ne írjatok olyat h szóljak be a tanárnak,öltözzek cicababásan mert ezt nem teszem meg -.-
köszi
"öltözzek cicababásan"
Már úgy öltözöl.
Amúgy legyél ribi.Most az a menő.
Semmi képpen se legyél k*rv@.
Egyáltalán, minek kell "menő"-nek lenni??? :O
Ha szép vagy, mosolyogni tudsz vigyorgás nélkül, a szemedet megtanulod irányítani, akkor azt észre fogják venni rajtad.
Még egy megjegyzés: Menő wtf?
Mi az hogy "menő"? És miért jó menőnek lenni?
Én speciel soha nem voltam menő. Sőt, mondhatni állandóan vicc témája voltam. És mégis, mostanában a volt osztály/évfolyamtársaim tisztelnek. Miért? Mert van egy gyönyörű Párom, akit szeretek és ő is szeret. Van egy jó baráti társaságom, akikre mindig számíthatok, és ők is rám, de nem rángatjuk egymást hülyeségekbe. Van egy egyetem, ahová felvettek, és elsősorban, mert soha nem kerestem a "menők" társaságát. Ugyanis akiket akkor menőnek gondoltak, na azok a béka hátsó fertálya alatt sincsenek már. Rég elfelejtették őket, alkoholisták, láncdohányosok, összetört emberek lettek. Vagy éppen olyanok, akiknek van ugyan állásuk, minden anyagi javuk, de semmi más. Elhidegült emberek, jövő nélkül.
Nem azzal leszel felnőtt, hogy átszakítják ott lent. Azzal leszel felnőtt, hogy megtanulsz gondolkodni, szeretni (igen, szeretni is meg kell tanulni-és most nem holmi testi dolgokra gondolok...). A nőiességet nem kell kihangsúlyozni, az sugárzik belőled, ha benned van. (Ezt én a páromon minden nap észreveszem. Egy egyszínű, noname kötött pulcsiban szebb mint némelyik particica...)
És bármilyen meglepő: 18/F
Miért nem tudod egyszerűen önmagadat adni? Miért kell menőnek lenni, mi benne a jó? Az hogy mindenki ismer, aztán jönnek a rosszindulatú pletykák, aztán kopp.
Inkább add önmagad és próbáld jól érezni magad a bőrödben. Hidd el, attól mert menő vagy, még közel sem minden szép és jó. Majd rájössz erre te is később.
12 éves vagy.
két dolgoz csinálhatsz:legyél ribanc mert azt pont most kell elkezdened
vagy viselkedj úgy mint egy kicsi(az is vagy)és ne szólj be a kicsiknek mert még te is az vagy
12/L vagyok 6.-os (gyk) Mi az a gyk?
Öltözködés: póló,fekete vékony kardigán,lila kabát (barátnőm szerint ugy nézek ki benne mint egy kukás -.- xD),csőnaci (fekete vagy farmer) Lol csak ilyen ruháid vannak? Mikor mosol? Am szerintem meg nem kukás, hanem csöves, és így létatlanban nekem is annak tűnik, de a lila kabát mindenképpen ocsmány.
hajam:barna hullámos ált. lófarokba hordom (félhosszu) LOL,m de lazaa
tulajdonságok:jól tanulok egy-két 4-esem van csak stréber
,laza duma (xd) oda ne rohannyak ember,
kedves (de nem mindenkivel xd) beképzelt öntelt.
néha beszólok a kicsiknek TE AZTÁN BÁTOR EMBER VAGY!!!!beszólni a 4.eseknek, emg az elsősöknek azigeeeeeeen:O
de nem durvákat lol gyáva is vagy
csak vmi vicceset, gondolom mekkora humorherold lehetsz.
ha bnőm mond vmi vicceset instant sztendáp kámedi nem?
végigröhögjük az utat bocs de ez k urvagáz..
a folyosó elejétől a végéig (xoxo)xoxo=öleléspusziöleléspuszi mi ez? wtf?
...stb.
Bocsi a helyesírási hibákért hát volt pár.
és lécci ne írjatok olyat h szóljak be a tanárnak, nem írunk nyugi
öltözzek cicababásan mert ezt nem teszem meg -.- már emgtetted
köszi vanmit.
Nem lehet megtanulni menőnek lenni. Vagy már egész első óta olyannak szoktak meg, vagy nem leszel menő. Engem általánosban menőnek tartottak. xD És sokan szerettek, de nem tudom, hogy miért. Nem direkt csináltam. A töritanárom kisebbik lánya kijelentette, hogy én vagyok a példaképe. Most hogy már 10.es vagyok, nem vagyok menő. Sokan irigyelnek az osztályból és utálnak, pedig erre sincs semmi konkrét okuk. Azok akik mindig fiúkkal beszélgetnek EZÉRT menőnek tartják magukat ők sem szeretnek, de akkor én miért szeressen őket? Sokkal jobban kijövök azokkal, akik a "tipikus nyomik"( kövér szemüveges csúnya) A menőségre nincs recept. Ne akarj menő lenni, szerintem semmi jó nincsen benne, csak ha annyi eszed van mint egy tojásnak =)
16/L
Előző vagyok és teljesen egyetértek az előttem szólóval.
És azzal is hogy mostanában azok a menők, akik ribancok, isznak meg összevissza kavarnak mindenféle palival. Bár 12 évesen a kisfiúkkal nem tudom mit tudnak kavarni... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!