12 vagyok, és most NEM A FIÚKNÁL AKAROK BEPRÓBÁLKOZNI! A legjobb barátnőm elég menő az osztályban, sőt a suliban, és mellette elég kínosan érzem magam. Amúgy meg, ha nem lennénk ilyen jóban, nem is állnának velem szóba. Szval, hogy lehetnék menőbb?
Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 17:19
1/16 anonim válasza:
Úgy, hogy nem teszel fel ide ilyen hülye kérdést. Ráérsz még "menősködni". Inkább a tanulással foglalkozz.
2/16 anonim válasza:
menő akarsz lenni?
mi sem egyszerűbb ennél.
rúgd fel az utcán a kukát, dobáld meg a kutyákat kővel, köpj jó kétmétereseket a buszmegállóban, a kisebbeket verd meg és alázd meg, a tanároknak szólj be, rendetlenkedj sokat. Szemetelj, halagass jó hangosan zenét.
egyszerű ez.
hajrá-hajrá
3/16 A kérdező kommentje:
Köszi, csakhogy én a kérdésemre vártam választ. Am ha tudni akarod, mindenből 5 vok.
2010. jún. 14. 17:41
4/16 anonim válasza:
Jajj de menőő mindenből 5 XD 12évesen az a természetes hogy mindendől 5 legyél nem hogy még büszke légy rá
5/16 anonim válasza:
Kezdj el sétálni az utcán és akkor "menő ember" leszel XD
6/16 anonim válasza:
Én is 12 vagyok de látom itt néhány ember nem tud a kérdésre rendes választ adni..én adok..legyél menőő ugy hogy :mondj jó vicceket, menj oda a fiukhoz és legyél velük jóbe röhögjetek..beszéljetek eggyüt inden hüyleségről..vagy ha uyg akarsz enő lenni ahogy a 2.vagy valameik válaszoló irta hogy rugs fel a kukát akkor úgy..:) ha kell még info kérdezz:::)
7/16 anonim válasza:
Mi értelme ennek az egész Menősdninek??
LEGYÉL ÖNMAGAD! Az az igazi egyéniség, nem az,hogy ha egy álarc mögé bújsz.
egyébként meg inkább a tanulásra koncentrálj az sokkal fontosabb,mint az ,hogy népszerű legyél.
8/16 anonim válasza:
Sz arj rá a tanár asztalára mint Cartman a South Parkban, biztos menőnek fognak tartani
9/16 anonim válasza:
Kedves kérdező.
Ne haragudj, hogy visszakérdezek, de mitől olyan menő ez a barátnőd? Mit tud?
10/16 anonim válasza:
Eltelik 4-5 év és mire a normál csajokból gyömyörű nő lesz addigra a menő csajok meg a suli legjobb női jobb esetben kiégett r!bancok, rosszabb esetben leányanyák lesznek. Ne akarj menő lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!