12 vagyok, és most NEM A FIÚKNÁL AKAROK BEPRÓBÁLKOZNI! A legjobb barátnőm elég menő az osztályban, sőt a suliban, és mellette elég kínosan érzem magam. Amúgy meg, ha nem lennénk ilyen jóban, nem is állnának velem szóba. Szval, hogy lehetnék menőbb?
12 évesen nem azon kéne gondolkodnod,hogy hogyan legyél menőbb.
Miért , mitől olyan menő a kedves barátnőd?
Mindenkinek igaza van! Kivéve azoknak, akik azt tanácsolták, hogy rugdossam a kutyákat. Én szeretem az állatokat. jaaaa meg annak aki olyanokat tanácsolt hogy szarjak a tanár asztalára stb...
Igazából azért menő a barátnőm, mert..... hát ő önmagát adja. Eddig én is önmagamat adtam. na mindegy.
mindenki felejcse el a kérdésem! hehe...
ja meg télleg felesleges volt ez a kérdés. főleg ahogy megfogalmaztam...:P a lényeg, hogy jól kijövünk a "menő barátnővel"
ezt még elmondom ok? szval az osztályba vannak olyanok, akik ha a barátnőm mondja menő, ha én akkor meg nem. van aki ha mondok vmit valakinek, és nem tetszik neki akkor képes beszólni. általában le zoktam szarni (oh, I'm sorry) vannak azér jó arcok is.
és télleg felejcsétek el a kérdésem!!! Thanks.
Egyszerű: Öltözködj divatosan, de ne vidd túlzásba!! (Szűk farmer, hosszú ujjú mintás póló, sál, cipő/csizma NEM MAGASSARKÚ! esetleg ujjatlan kesztyű) hülyéskedj, LÉGY ÖMMAGAD, ÉS A LEGFONTOSABB:
NE görcsölj azon hogy ő menőbb...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!