Milyen jópofa ütős mondattal lehet leszerelni a tanórán rendetlenkedő diákot?
Köszönöm a válaszokat! Érdekes volt ezt a felmérést elvégeznem.
Igen, tanár vagyok. De ez nem jelenti azt, hogy amiket itt leírtatok mindjárt be is dobom az osztályban. Természetesen vannak, akik csípőből elítéltek már a kérdés feltevése miatt is. Nem sértődöm meg rajta, mert valószínűleg nem dolgoztak még olyan gyerekek között, ahol én. FromOz nevű kommentelő - stílusát tekintve - viszont lehet, hogy ilyen közegben tanult...
A körülmények a következőek: 15-20 éves diákok, többségük szakiskolás. Mindennapos "ügyeink": drog, ivászat, lógás, fenyegetések..stb. A tankönyv nem használható, általános iskolásoknak való. Motiváció egyenlő a nullával. Tiszteletadás ugyancsak egyenlő a nullával. A "hagyományos" fegyelmezési eszközök (pl. szaktanári)szinte vicc-számba mennek. És ilyenkor merül fel az emberben a kérdés: hátha valami poénnal lehet változtatni. Nincs szándékomban megalázni senkit, habár engem már számtalanszor megaláztak (le.urváztak,megjegyzéseket tettek a külsőmre stb).
Ha valaki úgy gondolja, hogy még mindig van jó ötlete, azt szívesen fogadom!
kedves Kérdezö ! most olvastam csak a szöveget,de látom több,mint egy éve lett kiirva
most mi az ábra ?? ott vagy még ? hogy birod ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!