Hogy lehetne "leszerelni"az ilyen szobatársat?
Nem hiszem, hogy ez sokat segít, de mikor nagymamám volt kórházban ők is kifogtak egy őrültet, de miután megtépte a mellette fekvő nénikét leszedálták....
Amúgy nem nagyon lehet megszabadulni tőle, esetleg ha hálapénzzel átviszenek egy másik kórterembe, de...
még felvételkor adtam borítékot,de mégse,még engem vonnak kérdőre,miért panaszkodom,hiszen a szobatársam alszik szinte egész nap,nem hiszem,hogy sok vizet zavarna-mondták a nővérek
csakhogy az éjjeli banzájt ők nem halljják,mert egész éjjel a fészbúkon ülnek meg a videómegosztókon
Ne aggódj,kedves kérdező,vannak ettől sokkal durvább kórházi történetek.Pl,amikor én voltam bent,akkor a szomszéd szobában vagy karaoke partyt rendeztek a kedves betegtársak,vagy ordított a zene éjjel nappal...
vagy pl.bele.artak a zuhanyzóba,reggel mentem fürdőbe zuhanyozni,kishíján beleléptem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!