Üdv. Keeway Hurricane-ról hogyan lehet leszerelni a fojást?
Üdv.1 éve vettem Hurricanet. Nagyon szeretem ,kímélem .Csak néha küldöm meg ,de sajna csak 65km/h a MAX. Valaki aki ért hozzá kérem írja meg hogyan tudnám leszedni a fojtásokat.
Kérem az aki " nem szereti" a Keewayt az ne is írjon, főleg ne olyat hogy adjam el,dobjam a Dunába mert csak úgy megsúgom h nagy betűkkel van a tank alá írva hogy YAMAHA.
Előre is köszi a választ!
A kipufogó keresztmetszetét szűkítik le és vakcsövet helyeznek el rajta. Utóbbit nem tudom pontosan hogy van e nálad de a matrixnál így volt
Csak úgy megsúgom hogy a keeway csak yamaha licences alkatrészekből van összerakva, ezenkívül köze sincs a yamahához
18:48 vagyok
De, teljesen kínai. (ne értsd félre abszolúlt nem fikázásból mondom ezt)
Az hogy Yamaha licences, ez azt jelenti hogy méretre, szerkezetileg megegyező alkatrészek vannak a motorba mint amiket a yamaha gyárt, (bele is mennek ugyan azok a yamaha alkatrészek) csak ez a keewaynél olcsóbb, rosszabb anyagból van.
Nekem is ilyenem van.. (Az enyém 55km-el megy, csak a CDI lett kicserélve.)Kicsi kínai gép. De ne dobd a Dunába (ezt én is hallottam már) biztos pénzbe került neked is.
Folytás, tiltás:
-CDI-t cserélni kell
-Kipuffot dobot szintén(előbb-utóbb magától tönkremegy)
-Kipuff könyököt is(egyszerűbb, mint széthegesztgetni)
-A variónál van egy kis távtartó, azt ki kell szedni
Tuningolni el se kezdd, ez nem arra való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!