Van egy 2005-ös Keeway Hurricane-om. Szeretnék kicsit több erőt belepakolni, de én nem igazán értek hozzá. Ha ezeket belerakatom, szerintetek mennyire lesz jobb? És hol tudnám ezt a kis tuningot megcsináltatni?
Budapesti szerelő kéne, normális áron. Nem igazán akarok rá sokat költeni, ha kész ajándékba adom hugomnak mert neki csak ez tetszik stb..
Tecnigas Next-R kipufogó 35.500, -
Koso Turbina sportlégszűrő 5.300, -
Motoforce ECO szíj 3.158, -
Naraku kuplung 11.647, -
Motoforce Racing Variátor 13.423, -
Motoforce RACING gyertyakábel 2.764, -
Denso Sportgyertya W31ES-ZU 2.800, -
Motoforce Fast Flow II Benzinszűrő 553, -
Arreche főfúvóka,55 720, - ----------------------------------------
Összeg: 75.865
ÉS HA LEHET A KEEWAY FIKÁZÓK NE ÍRJANAK. Tisztában vagyok vele, hogy ez egy gyenge gép, hülyeség rá költeni, de mégis megteszem és segítséget szeretnék kérni, nem kritikát. Köszi
Kösz a gyors választ.
55Km/h a vége, és nem érzem, hogy "húz". (Bár ha a kipu folytás nem lenne többet tudna, de gyárilag katalizátoros)Valamivel mehetne többet is mondjuk 70-75körűl, és a végsebességet ne 1,5 km után érje el.. 1-2 dolgot meg azért veszek rá, mert elhasználódott, és ezek kicsit tartósabbnak is tűnnek mint a gyári cuccok.(Gyújtókábel, szíj, kipu, benzinszűrő)
A másik meg az, hogy nem értek nagyon a szereléséhez, nem tudom miből mekkora kéne, ráadásul a nyamvadt kínaiak millió csavarral fogták össze az idomot is, szét sem lehet szedni... A variátort 3 óráig próbáltam leszedni, de az sem jött össze..
Én is ezt hallottam, a blokkja az jó de a többi..
Belemászott a szomszéd macska, azóta be sem indul. Kirángatta v.hogy a gyújtókábelt, de nem a gyertyás végét, hanem a másikat...:)
A karbiról és a varióról tudnátok tanácsot adni? Milyen, mekkora, kéne?stb..
Hebo next generation variót neeee
tapasztalatból mondom, nemtudom h hova lett hangolva aza varátor de egyszerűen még könnyű görgökkel sem gyorsul vele a motor.
Amúgy sztem a legjobb azlenne ha keresnél egy szerelőt vagy legalább olyan embert aki csinált már ilyet, mert azért vannak trükkök h kell egy ilyet összerakni/beállítani és vele futtatsz le eszmecserét h mi is lenne a legjobb.
A féket még nem tudom.... Állítólag az első elég jó, a hátsót nem tudom milyen kéne. Alapból dobos, lehet rá tenni tárcsát nagy átalakítás nélkül?
Egümotors-on nézem a dolgokat, hátha ti találtok ott jobb cuccokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!