3.5hós kislányomnak szeretnék fülbevalót rakatni a fülébe. Hol érdemes megcsináltatni, védőnővel vagy kozmetikusnál? Melyik a jobb a babának ha lövik vagy ha szúrják? Légyszi adjatok tanácsot, h. hova menjek vagy melyik módszerrel csináltassam.
Figyelt kérdés
2008. nov. 7. 09:04
1/3 anonim válasza:
Szia.Az en babamnak a korhazban szurtak ki a fulet,nagyon sirt,de mire nekem kihoztak mar semmi baja nem volt,viszont ha kozmetikus csnalja az csak par masdperc es nem is faj annyira,a korhazban legalabb 10 percig szurtak.
2/3 anonim válasza:
szerintem a belövés gyorsabb és kiméletesebb. de ragaszkodj hozzá, hogy filctollal jelölje be ahová szeretnéd a fülbevalót. nekünk a védőnő lőtte be, de igencsak vaktában mert az egyik jó fél centivel feljebb sikerült. másnap visszavittem a gyereket és bejelöltettem vele. na, igy végül sikerült. nem is sírt, és utána sem volt semmi gond vele, csak forgatni kellett a fülbevalót a fülében.
3/3 anonim válasza:
én azt ajánlom hogy mindenképp lyukasztasd és ha lehet fül-orr gégésszel. nem akarok senkit megijeszteni de anyukám szakmabeli és sajnos több elcsépelt füllyukasztás után kezelt már porclövéses és egyéb elcseszett lyukasztásos fülecskét. jah és 6 honapos kortol ajánlja szakember!
Az nem igaz hogy a lövés kiméletesebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!