Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy 2005-ös Keeway Hurrica...

Van egy 2005-ös Keeway Hurricane-om. Szeretnék kicsit több erőt belepakolni, de én nem igazán értek hozzá. Ha ezeket belerakatom, szerintetek mennyire lesz jobb? És hol tudnám ezt a kis tuningot megcsináltatni?

Figyelt kérdés

Budapesti szerelő kéne, normális áron. Nem igazán akarok rá sokat költeni, ha kész ajándékba adom hugomnak mert neki csak ez tetszik stb..

Tecnigas Next-R kipufogó 35.500, -

Koso Turbina sportlégszűrő 5.300, -

Motoforce ECO szíj 3.158, -

Naraku kuplung 11.647, -

Motoforce Racing Variátor 13.423, -

Motoforce RACING gyertyakábel 2.764, -

Denso Sportgyertya W31ES-ZU 2.800, -

Motoforce Fast Flow II Benzinszűrő 553, -

Arreche főfúvóka,55 720, - ----------------------------------------

Összeg: 75.865

ÉS HA LEHET A KEEWAY FIKÁZÓK NE ÍRJANAK. Tisztában vagyok vele, hogy ez egy gyenge gép, hülyeség rá költeni, de mégis megteszem és segítséget szeretnék kérni, nem kritikát. Köszi

2011. ápr. 14. 22:36
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Egy szerelőt kérdeztem meg, ő azt mondta, dobjam a dunába... És elküldött. Keewayekkel egyébként sem szívesen foglalkoznak szerelők, hát még tuningolásukkal. Szerelőt is keresek értelmeset, aki bele is tudja tenni ezeket a dolgokat, és nem ver át..
2011. ápr. 15. 00:07
 12/28 anonim ***** válasza:
Kis tanács fékekre: kicsit túldramatizálják ezt a dolgot hisz nemlesz 2szer olyan gyors és nincs rossz fékük gyárilag sem. Hátra bőven elég egy sport(tehát puhább) fékbetét. Hiszen a hátsó féknek nemkell olyan hatásfokúnak lennie, mint az elsőnek, hiszen nincs rajta annyi súly a fékezéskor végbemenő súlyáthelyeződés miatt. Elöl esetleg cserélhetsz tárcsát akár nagyobbra is, de egy jó fékbetét oda is alapkövetelmény. Valamint fém fékcső sem rossz ötlet, sokkal határozottabb lesz tőle a féked nyomáspontja.
2011. ápr. 15. 15:05
 13/28 A kérdező kommentje:

Kösz a tanácsokat! Szerelőt nem tudtok esetleg? Van néhány dolog, amihez nem értek (pl. elektronika(ennyi kábel egész Kínában nincs!)) és szerszámmal is gyengén állok.. Ráadásul előző gazdija elég csúnya dolgokat csinált vele, amivel nem is tudom mit kezdjek..(Elvágott idomok, szétnyalt csavarok, kosz, ) Amikor beindítanám meg csak hörren egyet, de nem indul- talán a gyertya? Vagy a gyújtókábel? Szeretnék életet lehelni bele, mielőtt megrendelem a szeretetcsomagot.

Május elején rendelem meg a cuccot, addigra szeretném véglegesíteni a listát.(karbi, fékek kövi hónap..)

2011. ápr. 15. 20:11
 14/28 A kérdező kommentje:
Egyébként elég durva, hogy több tanácsot kaptam itt egy nap alatt, mint a robogós fórumokon!!!!
2011. ápr. 15. 20:18
 15/28 anonim ***** válasza:

Robogós forumokon engem is csak leosztottak akármit kérdeztem:S Mégis h tanulhatna az ember ha nem kérdez? Na m1

Szerelőt sajna nem ismerek, de kiírhatnád legalább melyik megyében laksz, mert hiába javasolok neked pesti szerelőt, ha mondjuk miskolci vagy.

2011. ápr. 15. 20:58
 16/28 A kérdező kommentje:

Budapesti vagyok,ahogy fent írtam :)

Pontosabban 3.kerületi. Nem muszáj valódi szerelőnek lennie, az is elég, (sőt, a legjobb!!!) ha olyan csinálná meg, aki tuningolta már pl. a sajátját. Meghívnám 2 rekesz sörre, vagy kp. ahogy megegyezünk:) A szerelők szarakodását, kávészünetét eléggé nehezemre esik kipengetni 4-3E/óráért, de ha kell megteszem....

2011. ápr. 15. 21:25
 17/28 anonim ***** válasza:

Bocsi, nemláttam h írtad bp-t:$

Baranya megyében lakom, szal eléggé messze:(

2011. ápr. 15. 23:03
 18/28 A kérdező kommentje:
Hát nincs közel..:) De kösz a tanácsokat! Ha van még valami építő jellegű ötlet, ne tartsátok magatokban! Most próbálok rájönni, miért nem indul be.. Akksi is gyenge, benya is kevés(1-3dl) de talán szikrát sem kap... Meglátjuk.
2011. ápr. 16. 14:01
 19/28 anonim ***** válasza:
a sportlégszűrő felesleges.
2011. ápr. 18. 12:54
 20/28 A kérdező kommentje:
Miért felesleges? Sz.tem ha másért nem a kinézetéért is megéri. Van egy optikai listám is, de az ráér..
2011. ápr. 18. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!