Egy 50 ccm Robogó körübelül hány kilómétert tud megteni míg bedöglik? Pl Keewy hurricane
Figyelt kérdés
9.000 van benne és kiváncsi vagyok meddig fog még menni jó olajat használtam bele és nem volt semmien gond vele eddig2010. aug. 2. 23:41
1/28 anonim válasza:
bedöglik? ha minden kanyarba bedögleszted, és újraindítod, az már a te dolgod. de ha úgy érted, hogy hogy mennyi után nyíródik ki, sztem 10-15000 után kis szervízt fog igényelni (dugattyúcsere...), de sztem ha nem nyírod, akkor oyan 50 000
2/28 anonim válasza:
Keeway-t ne... akkor már inkább Motowell, azok erős dögök. Keeway szétesik a 10000 megtétele előtt, haveromnak volt....
3/28 anonim válasza:
Hvaeromnak 500-nél halt meg a milkeeway.
De neked se fog 15-nél többet menni
4/28 anonim válasza:
Haha Motowell erős mint a dög. Na ezen jót röhögtem :D
5/28 anonim válasza:
Japán robogók mennek le 20-25000km-t.
Szerintem egy keeway max:15000km
Egyik haverom kimco-ja 11000km-t birt pedig nagyon kimélte és a legjobb 2t szintetikus olajokat használta.
Ja és állitólag a kimco jobb márka mert azt már 1960óta gyártják.
6/28 anonim válasza:
A motowell erős? Na ne viccelj már :D xDDDDDD
7/28 anonim válasza:
erős?motowell?erősen csal a mutató,nekem keeway ARN50 van,szerintem nagyon jó gép.
8/28 anonim válasza:
aszondjátok, motowell szar és gyenge? akkor ezt figyu: http://www.youtube.com/watch?v=yjdqbtcFFrM&feature=related
9/28 anonim válasza:
Ember... ne legyél már ennyire értetlen! Ez egy agyontuningolt motowell! A gyárik full szarok! Az óra is csal,erő meg egyáltalán nincs benne!
10/28 anonim válasza:
Malossi MHR főtengely, Motoforce Racing vízhűtéses henger, 21-es Dell Orto karbi, Malossi variátor, Yasuni C16 Black kipufogó, stb... -> ezek vannak benne mint ahogy a videó alatt le is írták! Ezen már csak a burkolat motowell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!