Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyenek az emberek?

Miért ilyenek az emberek?

Figyelt kérdés

Néha annyira meg tudok lepődni rajtuk. Például van egy lány, akivel évekkel korábban még jó barátok voltunk, mostanra meg már nem is beszélünk, talán hónapok alatt pár szót (jobbára köszönés formájában), de mégis, ha egyszer egy évben hozzám szól, vagy kérdez valamit, a lehető legfáhóbb dolgokat tudja előszedni. Nemrég... egy szót nem beszéltünk legalább iskolakezdés óta, és egyszer csak odajön mellém, hogy mi van a barátommal. Kihagyott a szívem. Akkor már nem voltunk együtt. És sírni tudtam volna. De mosolyogtam, és azt mondtam, hogy semmi, mire ő is mosolygott, és elment. És olyan boldogan tudja ezeket kérdezni. Nem érdekli, hogy nekem fáj, még ha mondom, akkor se. Másik hülye példa meg, amikor valaki más kérdezte ugyan ezt, és megtudta, az "és sírtál?" volt. Akkor tudtam volna sírni!

Hogy lehet ilyen baromságot kérdezni, ha egyszer szerelmes voltam (vagyok) belé?

Na mindegy... de minden ember ilyen velem. SOHA, komolyan soha nem beszélünk egymással, de egyszer csak odajönnek, és a lehető legnagyobb hülyeségeket kérdezik tőlem. Meg olyan dolgokat mondanak el nekem teljesen nyugodtan, amit én nem kérdeztem, meg nem is érdekel. Miért ilyen furcsák? Mással is szoktak így viselkedni az osztálytársai?

13,5/L

8. o.

2010. nov. 16. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:
32%
Majd rájössz te is magadtól kisszívem, a világ nem egy kedves hely, az emberek többség meg egy utolsó szemét, kétszínű ember.
2010. nov. 16. 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Nemtudom miért... csak ilyenek.

Engem például az orvosi rendelőkben szoktak kiakasztani.. Ha egyedül vagyok, ha anyuval, akkor is mindig van valaki aki elkezdi mondani a problémáit, és azt tudom róla hogy a férjének a testvérének, a lányának, az unokatestvérének a fiának hasmenése volt, de hogy mi a neve azt nem..

16/L

2010. nov. 16. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Az emberek NAGYON KEVESET GONDOLKOZNAK

egyszerűen lehet,hogy van egy embernek 16 diplomája akkor is lehet egy tahó

2010. nov. 17. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Velem is ilyenek de nekem direkt kérdeznek a fiúkról mert már 5ik óta egyet szeretek össze is jöttünk és szét is mentünk.. Egyszer csak azért kérdezték, hogy sírjak és lássanak elfolyt szempillaspirállal.. Szánalmas emberek léteznek, ez van.
2010. nov. 17. 15:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Engem inkább MSN-en tudnak kikészíteni.

-Szia!

-Hello!

-Mizu?

-Őszintén szólva semmi, csak a szokásos. Veled?

-Semmi.

-Az nem sok.

-Pill.

Aztán kilépnek.

2010. nov. 17. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!