Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi lehet benne amiért ennyire...

Mi lehet benne amiért ennyire szereti mindenki? (olyan rossz érzés néha "mellette" lenni. )

Figyelt kérdés

Az egyik legjobb barátnőmről lesz szó.(14 éves)

Külsőleg:

Telt, tehát nagy mell (85/C azt hiszem), vastagabb combok, széles csípő, vékony derék. Elég magas is(172cm). Szerintem nem 14-nek néz ki, ha nem évfolyam társam lenne, simán azt hinném, hogy 17 éves. Sminkeli magát, általában halványan ki van húzva a szeme+spirál. Átlagosan öltözik, szóval csőnaci, póló vagy ing, konzerv cipő, vagy bokacsizma(most így ősszel), nyáron saru.

Amúgy nagyon rendes a lány, mindenkivel jól kijön, a fiúkkal különösen.(persze csak barátilag.)Rengeteg barátja van.

És meglepő, de szeret olvasni is.(legutóbb a Dalai láma életrajzi könyvét olvasta, én kinevettem xD)

Amúgy az a baj vele, hogy nagyon nagy szájú, rengeteget bír beszélni.

És, mikor vele vagyok, annyira rossz, hogy mindenki csak rá figyel, mikor én beszélek az senkinek sem tűnik fel. Meg, ha megyünk ketten valahová, a fiúk hozzá mennek oda, őt akarják meghívni mindenre.(pedig duci, tehát nemtudom mit szeretnek annyira rajta :O )

Szertintetek miért van ez?

Mit tehetnék, hogy néha rám figyeljenek és ne rá?

14/L

2010. nov. 14. 13:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
barátság a javából :P velem is volt egy lány aki csak azért barátkozott velem, mert egyedül nem mert leszólítani senkit. most meg ott tart, hogy még mindig nincs fiúja, mert egyedül nem megy semmire. szánalmas vagy.
2010. nov. 17. 15:31
 22/27 anonim ***** válasza:
76%
Mi is konzervnek hívjuk:D
2010. nov. 17. 21:01
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Én is konzervnek hívom.XD

Egyébként én valamilyen szinten egyetértek a válaszolókkal és a kérdezővel is. Igen, valóban nem a külsőnek kéne első szempontnak lennie, és szerintem a fiúk sem ezért állnak vele szóba (pláne akkor, ha tényleg csak barátságról van szó, ahogy te írtad). DE (!) én értem, amit mondasz, és tényleg sz*r lehet másodlagosnak (vagy inkább utolsódlagosnak) lenni egyfolytában. Szerintem egyszerűen fogadd el magad ahelyett, hogy azon rágódnál, hogy miért szeretik a barátnődet. Legyél barátságos és próbálj megértő lenni.

Csak ezt tudom mondani.

2010. nov. 17. 21:32
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
féltékeny vagy
2010. nov. 18. 18:48
 25/27 A kérdező kommentje:
nem vagyok féltékeny!
2010. nov. 18. 20:30
 26/27 anonim ***** válasza:
de
2010. nov. 19. 19:07
 27/27 anonim ***** válasza:

Na varj csak.

Az egyik mondatodba meg azt irtad,hogy " vastag combok,szeles csipo,vekony derek,magas is"

Most,hogy lehet duci ha "vekony a dereka". A szeles csipo csontrol nem tehet,rengeteg nonek ilyen. Pl,nekem is sot azota mar szultem de senki nem mondta,meg ram,hogy "telt" vagy "duci" lennek csak mert szeles a csipom.. A ducisag es a teltseg nem a szeles csiponel kezdodik. A duciknak sztem nincs "vekony dereka". Szerintem beloled tenyleg a feltekenyseg szol.

Valoszinu a baratnod mar testileg fejlettebb mint te es ez is zavar teged.

A "vastagabb combok" is tag fogalom. Minel "vastagabb"???

Meg annyit,hogy mint mar irtam nekem is szeles a csipom,sose voltam vekony volt mellem,fenekem(egyedul hasam nem mert arra figyeltem)es nekem is vekony volt a derekam de megis mindig nekem volt udvarlom tobb is,mig a noveremnek aki sovany volt neki nem voltak udvarloi.

Ennyit a "pedig duci tehat nem tudom mit szeretnek rajta" szovegrol.

Amugy egyett ertek a tobbiekkel,valszeg O teljesen rendbe van sajat magaval te meg nem. A kisugarzas nagyon sokat szamit. Ha te eltudod fogadni magad akkor a a kiegyensulyozottsag latszani fog rajtad ami vonzza az embereket.

legyel termeszetes,vidam es mosolyogj sokat.

Jah igen meg a sminkrol: en is ennyi idosen kezdtem,nincs vele semmi baj de a szep baba arcotokat azert ne rontsatok el a tul eros festekkel.

A konyvek: en is mindig olvastam,sose erdekelt masok velemenye errol es meg sokkal hasznosabb elfoglaltag mint netezni egesz nap. Szerintem probald ki te is. Nem kell szepirodalmi konyveket olvasnod en pl. Mary Higgins Clark konyveiert vagyok oda,krimiket ir. Es a folos idodet is hamar eluti :)

Minden jot.

16 honapos kisfiu anyukaja

2010. nov. 20. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!