Másnak is rossz érzés volt kihagyni szoptatásokat?
Amikor elhagyta ez első ciczést 7 hónaposan, akor igen.
Viszont most már 2 éves múlt, nem kéri a du-i alvás utéán cicit és kimondottan örülök neki.
szintén. gyűlöltem szoptatni. az egész csak egy nyűg, állandóan fájt a mellem, vagy nem volt elég vagy sok volt. hálistennek gyógyszerszedés miatt csak 1 hónapig engedtek szoptatni, de ha nem kellett volna az biztos, hogy 4-5 hónapnál tovább én ugyan nem szoptatok. ez nem minden anyukának olyan hűűű, de jó élmény.
1 éves babád, neki is nőni, fejlődni kell. hidd el meg fogja zsokni, hogy már nem szopik.
Hogy lehet gyűlölni szoptatást??
A legjobb amit a babádnak adhatsz.
az én babám így is nagyon jól van, köszöni szépen. nem fogom azt hazudni, hogy imádok szoptatni, ha egyszer nem szerettem. ezer módja van annak, hogy szoros kapcsolatot teremts a babáddal, nem csak a szoptatás. 4-5 hónap alatt úgyis mindent megkap, amira az immunrendszerének szüksége van.
a családomban amúgyis nehezen szoptatnak a nők, fél évnél tovább senki sem tudott, inkább csak pár hónapig. mégis felnőttünk, egészségesek vagyunk, normálisak, mint ahogy a mostani picik a családban.
Nekem is rossz érzés volt kicsit minden alkalom, mert alapjáraton nem szeretek "búcsúzni" semmitől. Picit szomorú voltam ilyenkor, mert tudtam, hogy valami végleg véget ér, ami ráadásul nagyon jó volt. Még most is, hogy kb. 1 hónapja hagytuk el a reggelit, van egy ilyen érzésem, pedig a lányom már 39 hónapos. És nemsokára végleg vége.
Valahol sajnálom, hogy így van, ugyanakkor ez az élet rendje és tudom, hogy a legjobbat adtam a lányomnak, ráadásul nagyon sokáig. És ez az öröm és büszkeség sokszorosan pótolja a tényleges elválás miatti bánkódást.
Kérdező, teljesen rendben van, hogy így érzel, sőt, szerintem ez a pozitív. Azt jelenti, hogy a helyén értékeled a dolgokat és tudod, hogy mennyire fontos. És ezért nyilván szomorú is vagy egy kicsit, mert valami pluszt hagytok majd el szépen lassan. De gondolj arra, hogy megtetted, amit szerettél volna és mindkettőtöknek előnyére vált. Emlékezz a szépre és örülj annak, ami utána vár rátok. Mert valaminek a vége mindig egy újnak a kezdete. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!