Mi lehet benne amiért ennyire szereti mindenki? (olyan rossz érzés néha "mellette" lenni. )
Az egyik legjobb barátnőmről lesz szó.(14 éves)
Külsőleg:
Telt, tehát nagy mell (85/C azt hiszem), vastagabb combok, széles csípő, vékony derék. Elég magas is(172cm). Szerintem nem 14-nek néz ki, ha nem évfolyam társam lenne, simán azt hinném, hogy 17 éves. Sminkeli magát, általában halványan ki van húzva a szeme+spirál. Átlagosan öltözik, szóval csőnaci, póló vagy ing, konzerv cipő, vagy bokacsizma(most így ősszel), nyáron saru.
Amúgy nagyon rendes a lány, mindenkivel jól kijön, a fiúkkal különösen.(persze csak barátilag.)Rengeteg barátja van.
És meglepő, de szeret olvasni is.(legutóbb a Dalai láma életrajzi könyvét olvasta, én kinevettem xD)
Amúgy az a baj vele, hogy nagyon nagy szájú, rengeteget bír beszélni.
És, mikor vele vagyok, annyira rossz, hogy mindenki csak rá figyel, mikor én beszélek az senkinek sem tűnik fel. Meg, ha megyünk ketten valahová, a fiúk hozzá mennek oda, őt akarják meghívni mindenre.(pedig duci, tehát nemtudom mit szeretnek annyira rajta :O )
Szertintetek miért van ez?
Mit tehetnék, hogy néha rám figyeljenek és ne rá?
14/L
Szerintem az nincs benne,ami benned van:féltékenység.Az embert mindig ezaz érzés teszi gonosszá:/
És hogy benne mi a jó,vagyis mi lehet a jó:mindenki felé nyitott,nem fél barátkozni,elfogadja magát olyannak,amilyen..:)
köszi a válaszokat.
nem vagyok rá féltékeny, csak nem valami jó érzés, hogy mindig hozzá megy oda mindenki, engem meg le se tojnak.
Voltunk osztálykiránduláson, 2 napos volt. Ő később kelt fel, és smink nélkül, vasalatlan hajjal, álmos fejjel és pizsiben ment ki a folyosóra, míg én szépen megcsinált hajjal, kisminkelve, normálisan felöltözve mentem ki.. És mégis a sok ismeretlen fiú hozzá ment oda beszélgetni. És higgyétek el, nagyon rossz érzés volt, hogy én így kinyaltam magam, és mégis hozzá mentek oda.. és azóta az önbizalmam is 0, mert én szerintem akkor tényleg jól néztem ki, ő meg mint a mosott sz*r, és mégis hozzá mentek oda..
Hát éppen ez az! Te "kinyalva", fifenve, kikenve illegeted magad(már ne haragudj), míg ő természetes. 14 éves vagy. Mindenki tudja, hogy reggel senki nem ébred szépen kisminkelve, kivasalt hajjal, talpig "kinyalva". A külső, felszines dolgok helyett, inkább próbálj meg te is egy kicsit nyitottabb lenni a világra, és ahelyett, hogy azzal foglalkozol, hogy mi a negatív a barátnődben, érdeklődj, olvess(hidd el, nem ciki dolog műveltnek lenni), találj olyan valamit, amiben te jó vgy. És fogadd el magad. Ne azt nézd, hogy ő miben rossz, hanem azt, te miben vagy jó.
Érdekes barátság a tiétek. Főleg a te részedről. Nem vagy őszinte, kétszinűnek tűnsz a leírtak alapján.
köszi.
természetes vagyok én is.
de amúgy ő is sminkeli magát, csak akkor pont nem volt..
Lazulj el, kezdeményezd a beszélgetést a többiekkel, ha ő oda megy fordulj é mással beszélj! Én olyasmi vagyok mint a te "barátnőd". Nagy mell, nagy száj :D, önbizalommal teli, fiú barátok... Én se vagyok vékony, de már nem abban az időben vagyunk amikor a 30kg, elől deszka, hátul léc ' lányokat nézik meg!
Engedd el a füled mellett és a szembed előtt azokat akik nem rád "kíváncsiak". A fiúk fejét elbirja csavarni a cici. -.-"
Tapasztalom én is, de a barátnőim hozzá szoktak, és mondtam h ne azon legyenek h jól nézzenek ki hanem azon h : Ez vagyok én! Fogadj el ilyennek!
Én nem sminkelem magam, nem is csináltam soha, 14 éves vagyok, 8.-os. Sokszor engem is többnek néznek, sőt, van h ikreknek néznek a 18 éves testvéremmel.
Ne foglalkozz azzal a lánnyal, de ha ő bir téged, és csak társaságban nagy a szája akkor legyél vele, hisz akkor igazi barát! Az ilyeneket nehéz megbecsülni, de érdemes! Fogadd el magad természetesen és alkatilag stb... Kívülről még változunk de belülről nehéz!
te hülye bunkó..azt kívánom hoyg valaki áruljon be a barinődnek..mert te csak azért szeretsz valakit mert csinos..mert duci azért ne szidd le én is ilyen vagyok..
velem is beszélgetnek a fiúk..a barátnőm meg nagyon vékony és őt nem zavarja.. nekem ez nagyon rosszul esne ha barinőm így beszélne rólam a hátam mögött hogy duci és nem is értem mit szeretek benne.. te nem is vagy igazi barátnő..
nem vagyok irigy.kösz. -.-"
és arról meg nem én tehetek h duci.
am. szeretem én, csak szar h mellette semmi önbizalmam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!