A férjemnek van egy 16 éves lánya. Én olyan tanácstalan vagyok, ezért kérném ki a véleményeteket, hogy normális, ha nagyon kirívóan öltözködik, bárhova megy?

Én csak saját és barátnős részről tudok hozzátenni, kiskamasszal.
Én olyan 15 felé kezdtem szép lenni, előtte borzalmas volt. Mármint hát akkoriban csak az volt szép, akire az anyja odafigyelt.. az én göndör hajamat ki kellett fésülnöm, ezért mindig bozont volt a fejemen, amit alul kötöttem össze, mert ennyire nem tudtam mást. Pálcika test, nulla cici és csúnya szemöldököm volt, plusz pattanások és béna ruhák, amit anyám vett/választott. Én nem értettem hozzá, sosem tanított senki jóízlést, anyának sem volt.. Aztán láttam másnak van hajvasalója, más sminkel és hozzájutottam magazinokhoz és tippekhez, hogy öltözzek, hogy faragjak magamból nőt, kaptam kölcsön ruhákat barátnőktől és megtanultam hogy pár boltban vásárolva nehéz melléfogni, ha ott vásárolunk. Sosem voltunk szegények, de a jóízlés és a velem való foglalkozás anyámnak csak odáig ment, hogy elvitt gyantáztatni(ahova többet nem mentem vissza, az kínzás, véreztem utána, mert vastagszálú a szőröm és vékony a bőröm). Szóval összekaptam magam, és szép lettem. Amíg ronda voltam, csendes, visszahúzódó, vagy 20an molesztáltak, mert látták rajtam, hogy hagyni fogom, a testbeszédem, meg a személyiségem is ilyen volt, nem volt hangom. Szép lettem, rohadt jó volt, lett önbizalmam, hangom, megváltozott a testbeszédem, testtartásom, a személyiségem(az önbizalom látszik, érződik:), és onnantól alig történt molesztálás, mert ijesztőbbnek(normálisnak) tűntem. Felszedni jóval többen akartak, korábban senki, de megtanultam kezelni, emberszámba vettek és értették a nemet. Nekem rohadt jót tett, ahogy értem, úgy változtam és megtanultam kezelni, irányítani a környezetem(férfirészét:). Annyira rohadt jó volt, néha még most is játszom kicsit. Stílusom nem nagyon volt még az elején tininek, csak annyit tudtam, hogy kell kívánatosnak lenni, amihez dekoltázs/derék kellett, én meg ebbe beleszülettem, átértem a saját derekam és szépen tudtam hangsúlyozni. Nyáron volt vagy 40 fok, kint volt mindenem, szép is volt, nem zavart, hisz fürdőruhában is láttak az emberek, nem éreztem kellemetlen, és hát erőt sugároztam. A környezetemben minden szebb/jobb adottságokkal rendelkező lány vonzóan öltözött, akik nem, ők csúnyábbak, előnytelenebb külsővel rendelkezők voltak. Ők nem értették soha, miért kell így kinézni, miért kell sminkelni. A vicc az egészben, hogy ők összejöttek a környezetekből az első fiúval, aki érdeklődést mutatott irántuk, azt hitték, hogy fene érettek és 16 alatt vesztették el a szüzességüket, a "legérettebb" 14 évesen.. Mi 18 körül. Had ne mondjam, hogy kiknek volt idősebb barátja, és kik voltak korukbeliekkel:) Minden tini önbizalomhiányos, és inkább kis magamutogatásba csapjon át, mint érettségi játékba, mert ha valaki felnőttebbnek hiszi magát, úgy végzi, mint te kérdező, az idős fickó mellett. Mi meg nem.
Az én öltözködésem kiemelkedő most is, közben rájöttem milyen is vagyok 33 évesen, engem mostanában is szoktak leszólítani ismerkedési szándékkal idegenek is, olyanok is, akikkel nincs gond.
Van egy lányom és remélem, hogyha majd valamikor odajut, hogy kamaszodik, nem lesz annyira magamutogató, mint én, de nem is akar felnőttet játszani, aki nem érti a kortársait. Eleve figyelek rá, hogy előnyösen nézzen ki, természetes legyen neki, hogy szép, sok jó visszajelzést kapjon erről. Haspoló ha még divat lesz mehet neki simán, ha nagy melle lesz, lehet dekoltázsa, és lehet rövid szoknyája is meg csőtopja is. Jóízlést tanítok, max kettőt mutogathat egyszerre, de néha belefér a három is, ha majd úgy érzi, fontos a tapasztalat. Én tudom, hogy nem fogják többen molesztálni a ruhái miatt, sőt, inkább kevesebben.

Amúgy a legtöbb 15-17 éves ugyanígy öltözik, mint a párod gyereke, és nem újkeletű.
Én 20 éve voltam kamasz, bőven jártak ilyen korombeliek az utcán :D Suliban is.
200 kg smink, pitsagatya. A világ nem változik.

Az ahogy öltözik, és az ahogy viselkedik, az 2 külön dolog! Az higy kihivóan öltözködik, nem jelenti azt, hogy krva. Ilyen a stílusa, ha nem tetszik, ne nézz oda. (Ha emiatt, hazaküldik suliból, az az ő baja) Ha kurvsan viselkedik, az is az ő baja. Nyilvan emiatt nincs joga senkinek letapizni ha ilyen törtenik es hozzad fordul, ne hajtsd el, ne hibaztasd.
De NEKED nem kell semmit se csinalnod, nem kell beleszólnod. Ha nem tetszik, ne nezz oda, most fiatal, majd leszokik róla. Es ahogy felettem irják, nem fog kiégni 20 evesen. Ha megbanja, megbánja, majd túllép rajta. Hidd el, a mostani nyugdijas kor se volt jobb, gyakran 15-16 éves lanyokat adtak férjhez. Csaxólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!