Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A férjemnek van egy 16 éves...

A férjemnek van egy 16 éves lánya. Én olyan tanácstalan vagyok, ezért kérném ki a véleményeteket, hogy normális, ha nagyon kirívóan öltözködik, bárhova megy?

Figyelt kérdés
Nagyon nőies alakja van a lánynak, iszonyat sok sminket is rak fel, így állandóan idősebbnek nézik. Baromi lengén öltözik, állandóan kivan kb a feneke és a hasa, iskolába is úgy megy, pedig már szóltak érte. Nagyon hiú lány, tudja, hogy tetszik a fiúknak. Szerintetek nem gáz, hogyha egy 16 éves lány túl szexin öltözik? Meg olyan bugyikat is vásárol? Én még fiatal vagyok ahhoz, hogy 16 éves lányom legyen, meg nem is voltam ilyen 16 évesen, ezért sem tudom, hogy álljak ehhez. Én akkor sem jöttem ki a tinédzserekkel, mikor én voltam az, de nekem fura, hogy a szülők enegdik, hogy a fiatal lányaik úgy öltözzenek, mint az útszélik. De lehet csak én reagálom túl, ezért szeretném tudni, hogy kinek mi a meglátása ebben a témában

márc. 30. 21:13
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
38%
Normális, kamasz, most nőiesedik és most tanulja a nőiességét.
márc. 30. 22:08
 12/23 anonim ***** válasza:
60%
A 16 éves lányok 99%a ezt csinálja. Majd kinövi. Én pont 10 éve voltam 16 éves, és én is kihívóan oltozkodtem, hogy kiemeljem az előnyös testreszeimet, mégse lett belőlem krva, és azóta családanya vagyok.
márc. 30. 22:35
 13/23 anonim ***** válasza:
34%

14!

Mi volt benne a jó,hogy minden fiú téged nézett? Vagyis a "testrészeidet"? Élvezetet nyújtott neked?

Csak mert én sosem értettem,mi ebben a jó. Sosem öltöztem kihívóan.

Ja,én is családanya vagyok 😅. És úgy érzem, nem vesztettem semmit.

Én inkább az olyan lányokat sajnálom, akik így akarnak érvényesülni. Egy részükön 20 éves korukig végigmegy a fél város. Mire jó ez? De tényleg...

Ismétlem, egy részükön!

márc. 30. 22:57
 14/23 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem normális. De ha egyedül menne valahová, azért ne öltözzön így fel. Ha biztonságban lesz, mert társasággal, vagy egy barátnőjével megy be a városba, vagy suliba menne így, akkor okés. Bár, ha tiltja az iskolai szabályzat, akkor nem az.
márc. 30. 23:31
 15/23 anonim válasza:
55%
14.Ez enye túlzás, hogy 99%-uk...én emlékszem mikor 16 voltam, cseppet sem voltam ilyen sőt a többi osztálytársam sem...
márc. 30. 23:50
 16/23 anonim válasza:
50%
A kislánynak biztos van anyukája, ő is ilyen? Ki lehet a példaképe aki majmolni akar barátnő stb... Lehet hogy rossz megközelítés de emberek töbnyire utánozunk... Egyébként meg nagyon gyenge az apa én úgy gondolom... És így akkor veled is ez lehet hogy komkrétan akármit csinálhatsz majd nem akar veszekedni veled sem...
márc. 31. 07:51
 17/23 anonim ***** válasza:
83%

20 éve voltam tini. Az akkori divat a csípőgatya volt, kilógó tangákkal, bátrabbaknak haspólóval. Vagy éppen miniszoknya sportcipővel... "Divatoltam" én is annak ellenére, hogy a szüleim/nagyszüleim állandóan kifejezték, hogy ez gáz. Legyintettem, hogy ők ezt nem érthetik. Mai fejjel én is azt mondom ez ízléstelen és gáz és jobb esetben majd ez a lány is megtanulja. Mérnök vagyok, férjnél vagyok, van két gyerekem, nem egy útszéli lett belőlem attól függetlenül, hogy kb. úgy néztem ki néha tiniként.

Szerintem hátulról érdemes közelíteni. Néha hangot lehet adni annak, hogy biztos ez-e a megfelelő öltözet, de szerintem ezzel nem fogsz célt érni. Nem az a cél, hogy le legyen dominálva (márpedig így nem léphetsz ki a házból), hanem hogy ráérezzen az ebből fakadó esetleges veszélyekre és szépen lassan kialakuljon egy ízléses stílusa. Kellő megengedéssel, de terelgetve. Ma már sosem vennék fel miniszoknyát, attól meg rosszul vagyok, ha a bugyi kilóg a nadrág felett. Soha nem öltöznék így, néha már az is zavar, ha a vállam kilóg, pedig nincs takargatni valóm, csak átalakult az ízlésem.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy az itteni válaszok ellenére közel sem borítékolható, hogy minden divatoló tiniből prosti lesz.... nem is értem.

márc. 31. 08:02
 18/23 anonim ***** válasza:
73%

Én kicsit magamba néznék...

A 16 éves tini viselkedését erősen befolyásolja az is, hogy az apja egy olyan nővel van, aki nem lehetne korban az anyja, max a nővére... Hopp.

Egyébként kilógott mindenem 16 évesen, aztán a férjem volt a második és remélhetőleg az utolsó az életemben, 20 éve vagyunk együtt.

márc. 31. 08:37
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Hopp, nahát egy normálisan működő férfi aki a fiatalt, efeszsegesebbet tekinti vonzóbb ak egy vele egy korú, a dombról már lefelé tartó asszony helyett, micsoda bűn.
márc. 31. 19:58
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

2000-ben voltam 16 éves.Nem volt sok ruhám.Akkor volt divat a csípő gatya,hát nélküli póló.Tangát 13-14 évesen vettem.Haspólót iskolában ndm hordtam.Nincs semmi baj az öltözködésével.Engem is megszólnak,mert sokszor hordok ruhát,szoknyát,és ez a mai világban már kihívónak számít a hülye szerint.Én nem vagyok/voltam szent.

De elég sok szolídan öltöző nőt ismerek,akik pucuról pucura szálltak,vagy pénzért házasodtak.Csak eljátszák a jó kislányt.

Ha tényleg jo alakja van,akkor a ferfiak és a nők is felfigyelnek rá,mindegy mennyire takarja magát.

Eleve a férfiak nagy része mindenkire ramozdul,csak legalább egy lyuk legyen rajta.

márc. 31. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!