Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányom titkolja a súlyát, ez...

Lányom titkolja a súlyát, ez lehet baj?

Figyelt kérdés
Annyit tudunk, hogy par hónapja 50 kiló körül volt, de mérlegre nem hajlandó állni, pontosat nem hajlando mondani, ha kerdezem mindig azt mondja, hogy nem tudja, vagy hogy semmi közöm hozzá
febr. 15. 10:28
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
89%
Kamaszként még 50 kg sem voltam 168 cm-hez, de nem voltam girhes így sem. 20 évesen 53 kg voltam, akkor is rendben volt. 30-40 évesen meg valahogy már sovány lettem volna, lennék ennyivel. Egy kamasz lánynál szerintem nincs gond ezzel a súllyal.
febr. 15. 16:42
 32/40 anonim ***** válasza:
85%

Miért szeretnéd annyira tudni? Fogyott? Hízott? Betegesebb? Nem eszik rendesen vagy túl sokat? Van valami tünete?

Ha egyik sem, akkor hagyd békén. 17 éves, lassan felnőtt, annyi, amennyi.

febr. 15. 20:09
 33/40 anonim ***** válasza:
18%

28 vagyok. Kérlek szépen arra reagáltam hogy azt írtad hogy magasabb volt a súlya, mint aminek kellett volna. Ez konkrétan hülyeség. Az első oldalon azt hiszem pontosan leírtam, hogy az ő magasságához mi a tökéletes és az 50-nel kezdődött.. ez egy tartomány. Az hogy neked nem állt jól az 57 kiló konkrétan semmit nem jelent. Nem csak zsírból állunk össze egyébként sem.. a leírtak alapján még egyáltalán nem kövér, még akkor sem ha a szülei azok lennének és csak ők látnák vékonynak, mert konkrétan a kérdező tényeket írt.

Az utolsó sorokat annak írom aki ezt írta.

febr. 15. 20:27
 34/40 anonim ***** válasza:
70%

33. Én azt nem írtam, hogy kövér.

Értem, amit írsz, de nyilván nem látjuk a lányt, nem ismerjük a körülményeket.

Fentebb több esetet kifejtettem, továbbra is azokat gondolom.

És ihen, nem látjuk, de nehéz elképzelni, hogy egy 163 cm magas ember 60kg-osan jobb alakú, szebb legyen, mint 50kg-mal.

Ha esztétikai céllal, mértéktartó, egészséges módszerrel fogyott, akkor nagyon is jól tette.

De lehet beteg is, testileg vagy lelkileg is.

Mivel a kérdező nem írt elég részletet, mindenki a saját meglátását vetíti bele, pl szó sem volt arról hogy a kérdező versenyezne a barátnőivel a kérdező fogyásán, valakinek mégis ez jutott eszébe.

Nekem meg azok az idióták, akik mindenkit kajával törnek "sovány vagy" felkiáltással, aki nem gurul le a székről.

Ez egy ilyen szubjektív oldal, kár leidiótázni egymást.

febr. 15. 21:07
 35/40 anonim ***** válasza:
60%

Csak nem szeretem, ha valaki ilyet állít, mert ha esetleg valaki olyan olvassa aki eleve szenved a nem létező súly problémái miatt azt mentálisan sokkal jobban lehet rosszabb oldalra billenteni.

Nyilván az hogy 50-65-ig kinek mi tetszik az szubjektív. Sőt még sztem a plusz/minusz 1-2-3-4 kiló sem vészes.

febr. 15. 21:57
 36/40 anonim ***** válasza:
48%

Nézd, a régi könyvekben több kg-mal lejjebb van a normál súlyhatár. Értem, hogy mindannyian daggerek lettünk ebben a mai civilizációban, én is, de ez nem változtat azon, hogy egy 163 cm-es és 60 kg-os kamasz valószínűleg nem karcsú és szép alakú, míg egy 50kg-os valószínűleg az.

Ha beütöd gugliba a magasság és súly számokat akkor azért csak az látszik, hogy szebbek a vonalak annak, akinek alacsonyabb a súlya (a kóros vékonyságot nyilván nem számítva). A fiúknak is normális, hogy egy ilyen korú lány tetszeni akarjon, nyilván szebb alakkal jobban fog tetszeni.

Igen, kivétel lehet egy kisportolt, kidolgozott alakú ember egy azonos súlyú zsírosabb szemben, de szerintem itt nem erről van szó.

Szerintem itt két dologról lehet szó:

- a kislány egészséges minden szempontból, csak szépített magán egy kicsit, ez esetben az édesanya aggódása jogos

- valami más is van a súlyán kívül, amit ide nem írt le és ami esetleg betegségre utal - de miután nem írja le, erre nem tudunk reagálni.

A mérleggel szekálás nyilván nem optimális.

febr. 15. 22:05
 37/40 anonim ***** válasza:
62%
Bocs: mármint az elsoʻ esetben nem jogos
febr. 15. 22:06
 38/40 anonim ***** válasza:
39%

Most ez is olyan hogy kinek mi a szép. Nekem nőként sokkal jobban tetszenek a teltkarcsú/teltebb(nem elhízott!) nők, mint a vékonyak. Tehát ha ezen a vonalon haladunk, akkor a te szemeddel nézve A, az enyémmel B. Viszont mivel mindkettő egészséges így ki nem....nekem spec túlzás hogy azt írod mindenki dagger lett a mai világban. Nyilván sokkal -sokkal több ember elhízott ez tény.

Na mindegy, te szemed, én szemem nyilván nem fogod azt szépnek látni, amit én, csak a szavakkal is nagyon vigyázni kell mint írtam.

febr. 15. 22:29
 39/40 anonim ***** válasza:
23%

Ezt írtam: "kicsit magasabb volt a súlya mint ami a magassághoz ideális", ezt írtam, és bár ez nem került szóba, de ez alatt a magasság optikai hatását is értettem.

De oké, elfogadom, hogy esetleg ez kicsit általánosabb megfogalmazás, mint optimális, nyilván nem kötelező minden 163cm-es 60kg-osnak lefogynia 10 kg-ot, ugyanakkor teljesen érthető számomra és normálisnak is tartom, ha ezt vki mégis megteszi.

febr. 15. 22:43
 40/40 anonim ***** válasza:
32%

Miért cs.szteted ezzel? Komolyan kérdezem. Mostohaanyám volt mérleg-fetisiszta, állandóan azon nyávogott, mennyi kiló vagyok.

Közöd, bmeg? Semmi.

tegnap 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!