Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy titkoljak el egy olyan...

Hogy titkoljak el egy olyan jegyet ami benne van az ellenőrzőbe?

Figyelt kérdés
Szval kaptam egy rossz jegyet ami benne van az ellenőrzőbe(muszály volt beírnom órán).Van pár régebbi jegyem amit még a szüleim nem írtak alá és jött apa hogy adjam oda neki aláírja azokat a jegyeket.Én meg aztmondtam h nem találom az ellenőrzőt. Apa erre azt mndta h mire visszajön a városból meglegyen és akk aláírja.Viszont pénteken is kaptam egy rossz jegyet amit elmondtam, de aztmondták ha mostanság kapok még egy rossz jegyet eltiltanak a nettől a barátnőzéstől és nem mehetek edzésre sem.Erre a mondatra már nem mertem elmondani a másik rossz jegyet. Ráadásul hétfőn fogadó óra lessz és mivel évvége van és utána meek új suliba anya beakar menni. Mit csináljak? 14/L.
2010. ápr. 10. 12:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
És teljesen igazuk van a szüleidnek: 14 évesen az a dolgod, hogy tanulj, nem pedig az, hogy egész nap a neten lógj. A barátnőiddel találkozol a suliban. Mi kell még? Tanulj, kérj a tanártól javítási lehetőséget, és figyelj oda jobban!
2010. ápr. 10. 12:12
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Sokkal jobb ha megmondod. Inkább tiltsanak el egy pár napra, minthogy később, a fogadóórán derüljön ki és akkor még mérgesebbek legyenek. Mondd el nekik, te is megkönnyebbülsz, hidd el.
2010. ápr. 10. 12:13
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
Őszintén mond el hogy be voltál parázva, és nem mondtad el eddig a rossz jegyet!Jobb az egyenes út!Különben meg egy rossz jegy nem jelenti a világ végét.Kijavítod és kész!
2010. ápr. 10. 12:14
 4/14 anonim ***** válasza:
59%
Én szerintem azt mondanám hogy az osztályfőnök beszedte az ell.-t mert beírja a jegyeket, vagy tényleg nem találod.!és valahova dugjad el.. vagy dobd ki.
2010. ápr. 10. 12:18
 5/14 anonim ***** válasza:
68%
Szia, az a helyzet, hogy ezt a nem találom az ellenőrzőmet szöveget nem veszik ám be a szülők:D csak hogy tudd:D amúgy meg egyetértek az előttem szólókhoz. Csak muszáj volt írnom, mert eszembe jutott, hogy egyszer én is próbálkoztam ezzel anno egy rossz jegy miatt, és simán lebuktam:D aztán amit ezek után kaptam.... szóval ha jót akarsz magadnak, akkor mindig mondd el a jegyeidet, még ha rosszak is, mert úgy is ki fog derülni mindig.. amúgy meg 14 évesen állandóan neten lógni nem a legjobb dolog. Én sem fogom megengedni a gyereke(i)mnek, hogy állandóan ott chatelgessenek:) Nálunk meg lesz szabva, hogy egy nap mennyi időt tölthet gépnél- bár még erre van kicsi időm, mivel még csak 1 éves a fiam.
2010. ápr. 10. 12:18
 6/14 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem is mondd el. Könnyebb lesz úgy.

Esetleg még keress magyarázatot, hogy miért van az a rossz jegy. [pl. fájt a hasad, rosszul voltál, a tanár rosszul magyaráz, stbstb...]

2010. ápr. 10. 12:19
 7/14 anonim ***** válasza:
80%
12 éves vagy és velem is ez volt egy napon kaptam 2db 1est.Haza értem látta anyukám rajtam hogy büntudatom van szomorú vok.Hát elmondtam neki elkezdtem sirni hogy lehet hogy er miatt lesz évvégén 2es egy jegyem.És látta rajtam hogy iszonyatosan bánom (igy is volt).És megigértem neki hogy feljavitom amikor jön egy következő doga betanulom de nagyon.Most is fog jönni és tanulok rá.
2010. ápr. 10. 13:39
 8/14 anonim ***** válasza:
mondd el.ha most nem mondod később sokkal nehezebb lesz.:)biztosan megértenek majd.:)
2010. ápr. 10. 20:27
 9/14 A kérdező kommentje:
Kösznöm szépen a válaszokat.Asszem az lessz a legjobb ha elmondom, ráadásul van okom a rossz jegyre.
2010. ápr. 10. 21:48
 10/14 anonim ***** válasza:
Ez kicsit késő, de velem is volt már ez a helyzet. Én hülye azt csináltam, hogy átjavítottam az ellenőrzőmben a jegyeket, magyarul hamisítottam. Leis buktam. És az elég nagy égés volt.. Igérj meg valami olyat, hogy ez nem lesz többet,találj valami kifogást, hogy pl egyhétig te viszed le a szemetet, vagy mondd, hogy rossz dolgozatra tanultál... Valamit. És hidd el, ha elmondod, akkor megfogsz könnyebbülni,mert énis midnig idegeskedek rossz jegyek megmutatásakor, de miután elmondom, szinte érzem, ahogy megnyugszom.
2010. ápr. 11. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!