Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy titkoljak el egy olyan...

Hogy titkoljak el egy olyan jegyet ami benne van az ellenőrzőbe?

Figyelt kérdés
Szval kaptam egy rossz jegyet ami benne van az ellenőrzőbe(muszály volt beírnom órán).Van pár régebbi jegyem amit még a szüleim nem írtak alá és jött apa hogy adjam oda neki aláírja azokat a jegyeket.Én meg aztmondtam h nem találom az ellenőrzőt. Apa erre azt mndta h mire visszajön a városból meglegyen és akk aláírja.Viszont pénteken is kaptam egy rossz jegyet amit elmondtam, de aztmondták ha mostanság kapok még egy rossz jegyet eltiltanak a nettől a barátnőzéstől és nem mehetek edzésre sem.Erre a mondatra már nem mertem elmondani a másik rossz jegyet. Ráadásul hétfőn fogadó óra lessz és mivel évvége van és utána meek új suliba anya beakar menni. Mit csináljak? 14/L.
2010. ápr. 10. 12:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A hamisítás nem szép dolog, de vannak jó praktikák. Pl.: Két ellenörző egyik a tanároknak másik a szülőknek.

/év végén nagyon gáz/

2010. ápr. 12. 18:19
 12/14 anonim ***** válasza:
középiskolában 2 ellenőrzőm volt:Degyikben az igazi jegyek másikban a kamujegyek:D
2010. ápr. 13. 15:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Erre csak azt tudom mondani , hogyha jó a kapcsolatotok SEHOGY !!!! Az én szüleim....hát.... szóval.... annak idején jól elvertek , hol ezzel , hol azzal ha egyest kaptam . Egyszer kiradíroztam , a suliban beírtam , utána kiradíroztam... de kilyukadt . Szóval kiderült . Máskor több napig eldugtam otthon (hogy beszedték ) , de kiderült . Utána megint kikaptam , hogy miért csináltam . Pedig jó tanuló voltam. Ez nyolcadikban történt .

Én egyik gyerekemet se bántottam , vagy szidtam le emiatt , csak azt mondtam igyekezzen , próbálja meg kijavítani .Persze fontos a bizalom!!! Sajnos vannak olyan "pedagógusok " , akik valamiért szeretik az egyeseket , a rossz jegyeket - nem is értem hogy miért ( bár nekem ilyen tanárom csak egy volt szakközépben ). De az utóbbi időkben több van . Tudom mert én is pedagógus vagyok , de egy jó pedagógusnak meg kell látnia a problémát és megpróbálni segíteni a gyereknek és a szülőnek is . Persze mindig van olyan , amikor ez valamiért (nem biztos , hogy a tanár hibájából ) de nem megy ! Persze kulturáltan , a másik tiszteletben tartása mellett kell megoldást találni !!!!

2010. máj. 30. 13:05
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Emondtam végülis!
2010. máj. 30. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!