Hogy titkoljak el egy olyan jegyet ami benne van az ellenőrzőbe?
A hamisítás nem szép dolog, de vannak jó praktikák. Pl.: Két ellenörző egyik a tanároknak másik a szülőknek.
/év végén nagyon gáz/
Erre csak azt tudom mondani , hogyha jó a kapcsolatotok SEHOGY !!!! Az én szüleim....hát.... szóval.... annak idején jól elvertek , hol ezzel , hol azzal ha egyest kaptam . Egyszer kiradíroztam , a suliban beírtam , utána kiradíroztam... de kilyukadt . Szóval kiderült . Máskor több napig eldugtam otthon (hogy beszedték ) , de kiderült . Utána megint kikaptam , hogy miért csináltam . Pedig jó tanuló voltam. Ez nyolcadikban történt .
Én egyik gyerekemet se bántottam , vagy szidtam le emiatt , csak azt mondtam igyekezzen , próbálja meg kijavítani .Persze fontos a bizalom!!! Sajnos vannak olyan "pedagógusok " , akik valamiért szeretik az egyeseket , a rossz jegyeket - nem is értem hogy miért ( bár nekem ilyen tanárom csak egy volt szakközépben ). De az utóbbi időkben több van . Tudom mert én is pedagógus vagyok , de egy jó pedagógusnak meg kell látnia a problémát és megpróbálni segíteni a gyereknek és a szülőnek is . Persze mindig van olyan , amikor ez valamiért (nem biztos , hogy a tanár hibájából ) de nem megy ! Persze kulturáltan , a másik tiszteletben tartása mellett kell megoldást találni !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!