Miért titkolja hogy terhes? Nem lenne semmi ha kiderulne.
Munkatarsam találkoztam már vele nőgyógyásznal sokszor már akkor fura volt hogy nem mondja meg miért volt ott és ideges volt.
Most egy közös ismerősünk elszolta magát 5 hónapos terhes és titkolja
Valószínű, mert úgy érzi nem tartozik rád?
Gondolom, akinek úgy érezte fontos elmondta. Nem vagyunk egyformák.
Pont az ad okot a csámcsogásra, ha valaki titkolózik, de mindegy.
Gondolom nem akarja elmondani valamiért, de hogy miért nem, arról lövésem sincs.
Tudod én elèg sok kollégával dolgozok együtt. Vannak közvetlen kollégák akikkel egy cégen belül dolgozunk és vannak más cégnél dolgozók.
Én úgy voltam hogy annak a pár embernek elmondtam akikkel nap mint nap együtt dolgozok már 1,5 hónapos terhesen, hisz vendéglátásban értsék miért akarom kímélni magamat. Viszont mondtam is nekik hogy ne hangoztassák olyanoknak akiknek nincsen semmi köze.
Erre pár napra rá találkoztam a többi személlyel és persze mindenki tudta màr, jöttek gratulálni nekem. Én olyan dühös lettem, hogy nem fogadtam szívesen a gratulációkat, sőt elmondtam nekik hogy én nem mondtam nekik el, még is mit képzelnek, főleg jó hangosan hogy mindenki hallja úgy mondták nekem, hogy "Hát tudjuk hogy terhes vagy".
Nem volt kellemes érzés. 3 hónapot minimum meg szerettem volna várni. De mindegy, a mázli hogy nem történt semmi. Még rosszabb lett volna ha mindenkinek el kellett volna mondani, hogy ja igen terhes voltam, de sajna elment. Még nehezebben dolgoztam volna fel.
Amúgy 5. hónapban már nem értem mit titkolóznak az emberek, hisz ha nem is tudták, már látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!