Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányom titkolja a súlyát, ez...

Lányom titkolja a súlyát, ez lehet baj?

Figyelt kérdés
Annyit tudunk, hogy par hónapja 50 kiló körül volt, de mérlegre nem hajlandó állni, pontosat nem hajlando mondani, ha kerdezem mindig azt mondja, hogy nem tudja, vagy hogy semmi közöm hozzá
febr. 15. 10:28
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
40%
9-es. 14 éves koromtól 34 éves koromig ennyi voltam.súlyban és magasságban is.
febr. 15. 11:38
 12/40 anonim ***** válasza:
36%

Én 170 centihez voltam 45-48 kiló az ő koràban, csupa izom, semmi zsír. Napi mekiben reggelizés, 3-4 zsemle/szendvics napközben menzás ebéddel, suli utàn este 2 adag főttétel otthon bármiből és heti 2 éjfélig táncolás este 8tól intenzíven.. heti 5 erős tesi, 15000 feletti lépésszám egy 10

Kilós táskával bulimentes napokon, plusz a sulin belüli rengeteg lépcsőzés.. rengetegszer volt izomlázam év elején, remek kondiban voltam. Sosem érdekelt mit eszem és hány kiló vagyok. Le kellene szállni az emberről. A kórosan sovány tetején voltam, szinte vékony. Volt, aki alattam volt soványságban, az is rendben volt, tinik hirtelen nyúlnak.

febr. 15. 11:43
 13/40 anonim ***** válasza:
37%

Ne foglalkozzatok vele amúgy. XSes ruha is teljesen jó, meg az Les is tininek.

XLel már érdemes foglalkozni, ha tinilányról van szó, felnőtt testtel(23éves kortól) nyilván más a helyzet, az is belefér

febr. 15. 11:48
 14/40 anonim ***** válasza:
50%
Azért valahol remélem, hogy a "Mi közöd hozzá?" és a "Nem hótmindegy" féléknek nincs gyereke...
febr. 15. 11:49
 15/40 anonim ***** válasza:
81%
Harmincasként voltam én is már 50 kiló (171 cm), egyszerűen csak olyan időszak volt hogy nagyon sokat szaladgáltam ide-oda, folyamatos mozgásban voltam, este pedig jól esett kimenni kocogni egyet, amikor már aludt a gyerek, hogy kicsit kiadjam magából a napi felgyülemlett dolgokat. Energikus voltam, csak nagyon leszálkásodtam. Nem volt bajom, labor is tökéletes volt.
febr. 15. 11:51
 16/40 anonim ***** válasza:
33%

14!

10 vagyok, 2 gyerekem is van.

Ők még kicsik, 3 és 6 évesek.

Az éves státuszon kívül sosincsenek mérve. Mert rohadtul nem érdekel. Nem soványak, nem elhízottak. Ha 20 kg is ugyan úgy szeretem őket, mint ha 30 kg lenne.

Én nem kilóban mérem a szeretetem.....

febr. 15. 11:52
 17/40 anonim ***** válasza:
44%

#14: de, van. Most mi lesz? Hogy éled túl, hogy tiszteletben tartom, ha a lányom diszkréciót vár el?

Nem a mérlegen derül ki, ha gond van.

febr. 15. 11:53
 18/40 anonim ***** válasza:
59%
#16: ez nem válasz. Csak a gőzt ereszted ki.
febr. 15. 11:54
 19/40 anonim ***** válasza:
77%

Nem az a baj, hogy 50 kiló, mert sok lány ennyi ebben a korban, akkor is, ha normálisan eszik. Ilyen alkatok.

De a hirtelen 10 kiló fogyás és a titkolózás eléggé elgondolkodtató. És az a normális, ha egy szülő foglalkozik a gyerekével.

febr. 15. 12:14
 20/40 anonim ***** válasza:
23%

#20: senki nem mondta, hogy ne foglalkozzon a gyerekével, én is ezt teszem.

De még egyszer: ha probléma van, az nem abból derül ki, mit mutat a mérleg, és nem is az oldja meg. Amit a Kérdező csinál, megalázó.

febr. 15. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!