Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnál ahhoz, ha a 15...

Mit szólnál ahhoz, ha a 15 éves lányod egy 21 éves lánnyal lenne együtt párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
El tudnád fogadni?

nov. 29. 15:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
64%
Nem.
nov. 29. 18:53
 12/19 anonim ***** válasza:
17%
Kitagadnám!
nov. 29. 19:07
 13/19 anonim ***** válasza:
66%

Nem érdekel, hogy fiú vagy lány a párja, 15 évesen a 21 éves még túl idős hozzá. Mit kezd egy egyetemista, vagy már dolgozó fiatal egy nyolcadikos-kilencedikes gyerekkel?! Hagyjuk már, nincsenek egy szinten, párkapcsolatnak nem nevezhető bohóckodás lenne, amit művelnek, és egyáltalán nem tudnám támogatni.

Ha hasonló korú (max 1-2 évvel idősebb) lánnyal jönne össze, azzal semmi problémám nem lenne. Nem az LMBTQ+ zavarna, hanem a korkülönbség.

nov. 29. 20:09
 14/19 Hengye75 válasza:
51%
A gyerekemről van szó ebben az esetben elfogadom a döntését ha ő neki így jó és boldog akkor miért ne. Boldognak látni a saját gyerekem annál jobb érzés nincs. Nem értem azokat a szülőket akik e miatt megvetik a saját gyreküket.
nov. 30. 05:34
 15/19 gabor49 ***** válasza:
19%
semmit 14 év felett azzal van akivel akar legyen az 21 éves vagy 60 éves
nov. 30. 05:38
 16/19 anonim ***** válasza:
76%
A kora zavarna leginkabb a 15hoz a 21 sok...
nov. 30. 09:37
 17/19 anonim ***** válasza:
46%
A 15 eves lanyom meg a felugyeletem alatt allo kiskoru, tehat szo se lehet arrol hogy barkivel is parkapcsolatban eljen.
nov. 30. 12:06
 18/19 anonim ***** válasza:
79%

Pontosan

Nem 6 év különbséggel van a baj. Az elvileg teljesrn jó.

Itt inkább a 15-tel van a gond.

Ha úgy lenne, hogy 18-24, senki nem szólna egy szót se, pedig az is 6 év.

Az meg már egy másik téma, hogy a melegeknél kicsit más a helyzet.

Gyakori dolog, hogy fiatal lány idősebb nőhöz, vagy akár asszonyhoz vonzódik.

Ezzel nem lehet mit tenni.

Nekem két férfi kollegám van, ahol a fiú 26 éves, a férfi párja meg 58, és jól elvannak.

nov. 30. 14:01
 19/19 anonim ***** válasza:
35%
Azért ne kezeljunk már egy 15 evest ovodasnak. Ebben a korban már igenis vannak nagyon érett emberek. Viszont bevallom őszintén, én ódzkodok az lmbtq témától, szóval engem meg ez a része zavarna eleinte, de igyekeznék ezt nem mutatni a gyerekemnek, mert az ő boldogsága a legfontosabb, szóval elfogadnam idővel.
tegnap 17:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!