Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnál ahhoz, ha a 15...

Mit szólnál ahhoz, ha a 15 éves lányod egy 21 éves lánnyal lenne együtt párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
El tudnád fogadni?

ma 15:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
Túl nagy a korkülönbség, számomra nem elfogadható, nemtől függetlenül.
ma 16:09
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Egyetlen pozitívum, hogy nem tudná felcsinálni a 15 éves lányom, de ettől függetlenül sem értem, mit akar egy felnőtt egy gyerektől.
ma 16:10
 3/12 anonim ***** válasza:
31%
Számomra is meglepő, de talán jobban el tudnám fogadni, mintha az ugyanennyi idős fiamnak lenne egy ugyanígy 21 éves pasija.
ma 16:37
 4/12 anonim ***** válasza:
62%

Bizarr a korkülönbség.

Én 23 éves vagyok, eszembe sem jutna kiskorúval kezdeni. A 15 éves meg konkrétan egy gyerek, általános iskolás is lehetne akár.

Semmivel sem jobb ez a nő azoknál a nyilvánvalóan perverz és rossz szándékú huszonéves pasiknál, akik ezen az oldalon is a tini kategóriában nyomulnak, hogy kereshessenek egy naiv, befolyásolható játékszert, aki határtalan odaadással megad nekik bármit. Érzelmi és szexuális kihasználó az ilyen akkor is, ha hetero, akkor is ha LMBTQ.

ma 16:40
 5/12 anonim ***** válasza:
33%

Elfogadhatóbb, mintha egy ugyanennyi idős pasija lenne, de csak annyival, hogy biztos nem ejti teherbe.

Nekem itt csak a korkülönbséggel van a bajom. Szinte biztos, hogy nem egyszellemi szinten, meg nem egy életszakaszban vannak, de minimum hamarosan más életszakaszba kerülnek.

Mondjuk ha a 15 éves lány épp tizedikes is lehet, a 21 éves meg végzős, ha egy suliba ismerték meg egymást (nekem volt bukás nélkül 21 évesen végzett osztálytársam, mert a gimi előkészítős volt, ő az elsőt egy évvel később kezdte, majd első osztály után sulit váltott kéttannyelvűre, ahol megint elsős lett). Legjobb esetben is, az idősebb egy év múlva dolgozik, esetleg egyetemre jár. Ez így nem működőképes.

ma 16:43
 6/12 anonim ***** válasza:
57%

Nem unod még?

Eddig 14/19 volt

ma 16:43
 7/12 anonim ***** válasza:
49%
Nő is lehet pedofil, úgy látszik, ő az..
ma 16:46
 8/12 anonim ***** válasza:
57%

#7 Az a pedofília, amikor testileg gyerekre gerjed valaki. Az átlag 15 éves nem ez a kategória.

Egyet értek, hogy ez a korkülönbség problémás ennyi idősen, de az meg objektív tény, hogy se orvosilag, se törvényileg nem pedofília 21 évesen 15 évessel járni .

Ne pontozzuk már fel a fogalomzavaros, haszontalan megnyilvánulásokat, csak azért, mert a mondanivaló(a korkülönbség problémássága) szimpatikus.

ma 17:12
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
~3-4 évnél nagyobb korkülönbség szerintem csak akkor van rendben ha mindkét fél felnőtt és ez a kapcsolat elején is így volt. Nemek megoszlása irreleváns.
ma 18:16
 10/12 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudnám elfogadni. A 15 éves még gyerek, s én ebben a helyzetben 21 éves férfival is ellenezném, nem hogy nővel.
ma 18:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!