Normális, hogy kamaszként nem lázadtam?
Normális, több féle személyiség létezik, és mindnyájunknak más a háttere, különböző tényezők, történések formálnak minket.
Amiket leírták, azért tűnik az általánosnak, mert az a legfeltűnőbb, arról hallasz a legtöbbet. Egy szabadidejében inkább olvasó, csendesebb, nem lázadó, punnyadó vagy sportklubba stb járó tinikről kevesebbet hallunk, ők nincsenek annyira szem előtt, de ilyenek is léteznek, és ez teljesen normális.
Én azért nem lazadtam, mert a barátaim lázadtak helyettem is. Már abba belefáradtam, hogy a többiek mit hazudoztak össze-vissza. Anyukám meg nagyon ésszerű volt: mondjam el kivel, hova és kb. meddig maradok és tartsam be. Ne jöjjek négykézláb haza, maradjak a többiekkel...
Ittam, cigiztem és kitűnő voltam.
Én sem lázadtam, de igazság szerint a pszichológusok szerint nagyon nem normális. Mindenesetre én a természetet jártam a vadászkutyáimmal,nem buliztam,nem pasiztam,mert nem érdekelt.
41 éves vagyok. Férjem van,gyerekem van, normális, rendezett életet élünk.
Nem érzem magam nem normálisnak.
Normális szerintem. Nekem olyan 9-10 évesen volt egy kicsit lázadóbb korszakom, egyfajta előrehozott kis tinikor. Utána meg valahogy megkomolyodtam, olyan lettem mint egy kis szobanövény. Most 23 vagyok, nem bulizok, táncolni járok csak, mozizni, múzeum stb, nem szeretem a tömeget. Nagyon pasizni sem pasizok, ha vágyom valamire, kicsit tinderezek és ennyi.
De tökéletesen megvagyok így. Eleve nem a velem egykorúak társaságát keresném.
Leginkább én azért nem lázadtam mert nem tiltottak semmitől, nem voltak határok úgymond, (egyebkent sem csináltam soha kb semmit), nem volt az hogy 7-re gyere haza, ide nem mehetsz, oda nem mehetsz, ezért nekem már eleg korán fura lett hogy másokat hogyan szabályoznak. Nekem nem voltak szabályok, nem volt büntetés, következmény.
Így magamtól kellett belőnöm a helyes dolgokat, de igazából nagyjából sikerült. Elvagyok egyedül, nincsenek szélsőséges dolgaim, van egy kis baráti köröm hasonló normális emberekből. És nagyjából a hasonló embereknél ugyanezt látom, akit feltették tiltottak meg 15 évesen pl nyári szünetben bár hazament este hétre a városból, délután úgy lereszegedett a parkban hogy a világát nem tudta. De ez csak egy példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!