Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszként buszos utazás hogy...

Kamaszként buszos utazás hogy élvezhető? Mit pakoljak, mi nem kell?

Figyelt kérdés

A cél Franciaország, végig busszal megyünk (iskola által szervezett út) ...

Alapvetően két táskát vinnék, és egy bőröndöt.

Bőröndbe:

-ruhák (minden napra egy szett+1 tartalékba)

-pizsama

-fehérneműk, zoknik

-tisztálkodószerek (tusfürdő, testápoló, sampon+balzsam, hajspray és olaj)

-fogkrém, szájvíz, fogkefe

-micellás víz, arctisztító, Foreo, arckrém, szemkrém

-váltócipő, ha az, ami rajtam van, már kényelmetlen lenne

-hajvasaló

-pamutzsák a szennyes holmiknak

-zugnasi

-1 db pulcsi, ha hűvös lenne

A buszra ezeket vinném, mármint az utastérbe:

Egy kisebb táskába:

-zsepi

-kézfertőtlenítő

-hajkefe+hajgumi

-ragtapasz

-pénztárca (benne pénz, kártya, iratok)

-az úthoz szükséges papírok

-víz, kávé, rágó

-cigaretta+öngyújtó

-fülhallgató

-powerbank

Egy nagyobba, ami mindig fent lenne, tehát nem hurcolnám leszálláskor:

-nyakpárna, szemmaszk, füldugó

-vékonyabb kardigán

-deo

-szemüvegtok, kontaktlencséhez szükséges dolgok

-iPad, Kindle

-piperetáska a sminkeknek

-kézkrém, arcspray

-törlőkendő

-kaja, nasik

Lány vagyok, azért kell ennyi pipere holmi. :)

2019. máj. 10. 18:10
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
95%

Hát szerintem amennyire lehet csökkentsd le a smikeket az útra, mert csak útban lesznek szerintem. Plusz sok smink szerintem nagyon nem kényelmes utazáshoz. Az olvasás jó ötlet, ha nem leszel tőle rosszul az úton. Én még rejtvényeket szeretek vinni, mert kiválóan lefoglal az is egy időre. Ha van helyed rá a telefonodon akkor egy filmet is letölthetsz rá, mert azért ez elég hosszú út.

Egyébként a cigit tiszta szívvel elhagyhatnád az életedből~

2019. máj. 10. 18:18
 2/23 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem jól összeírtad. Egyedül a cigit kéne otthon hagyni :-( De gondolom tudod úgyis, nem vagyok az anyukád.

A füldugónál, ha ez a hosszúkás szivacs fajta és még nem használtad, nézz utána, hogy kell berakni, azt nem mindenki tudja.

2019. máj. 10. 18:21
 3/23 A kérdező kommentje:

Nem viszek sok sminket, meg amiből lehet, abból az utazóméretet fogom (pl. pirosító, bronzer, highlighter, rúzs). Azok nem foglalnak sok helyet, egy kisebb H und M-es neszeszerben elfér minden.

Igen, főleg a filmek, sorozatok, könyvek miatt viszem az iPadet, Kindle-t, meg ha a buszon leszünk, zenét hallgatni is arról akarok, hogy ne a telefonom merítsem folyton.

2019. máj. 10. 18:24
 4/23 anonim ***** válasza:
49%
Óvszer legyen nálad, mert az osztálykiránduláskor főleg ott alvosnál , mindig összejön a szex.
2019. máj. 10. 18:29
 5/23 anonim ***** válasza:
68%

Hány napra mentek?

Csak elcsúfitod a szép bőrődet a sok kozmetikai cuccal.

Hiányolom:fájdalomcsillapító,széntabletta,gyorstapasz.

Nedves kendő,kéz és arctisztításhoz is.

2019. máj. 10. 18:38
 6/23 A kérdező kommentje:

6 nap, ebből kb 2-t a buszon töltünk, utazással.

Nem csúfitom el a bőrömet egyáltalán. Van már egy kialakult (és kozmetikus által javasolt) arcápolási rutinom, minőségi termékeket használok sminkekből és kozmetikumokból is is (tehát nem drogériásat). Sokkal csúnyább volt az arcom, amíg nem használtam pl hámlasztót, vagy a Foreot. Azóta helyrejött teljesen a bőröm, kevesebb a miteszerem is, nem is fényesedik olyan hamar és érezhetően puhább. A sminkelést sem viszem túlzásba, de jobban érzem magam, ha van rajtam egy kis alapozó, és a szemem is meg van csinálva/ki van hangsúlyozva. Ad egy kis pluszt a kinézetemnek. :)

2019. máj. 10. 18:43
 7/23 anonim ***** válasza:
64%
Akkor hol veszed a sminket ha nem a drogériában? Szerintem túl sok cuccot viszel és a felére nem lesz szükség. Én is mindig itt rontom el.
2019. máj. 10. 18:55
 8/23 anonim válasza:
3%
Óvszert tényleg vigyél:)
2019. máj. 10. 19:24
 9/23 anonim ***** válasza:
31%

Hajspray es hajolaj szerintem nem kell. Sokan nem tudják, de pont ettől a sok kencétől zsírosodik extragyorsan a haj.

Amúgy ovszert tényleg vigyél viccen kívul.

Off kérdés: szemkrém ugye nem szemránckrém akar lenni? Mert ahhoz tényleg fiatal vagy.

Amugy okés a cucc, bár nő métemre 1 nagxobb bőröndöt vinnék a ruháknak, 3gy kisebbet a piperének és kész.

2019. máj. 10. 19:41
 10/23 anonim ***** válasza:
2%
Fuldugo, szemmaszk. En enelkul sehova nem megyek. Amugy igen. Sok cuccot irtal ossze de en is csak igy szeretek utazni, ha minden nalam van 🤷🏼‍♀️ Ovszert tenyleg vigyel.
2019. máj. 10. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!