Mi vezethet egy 12 éves kislány öngyilkosságához?
2 éve decemberben, a British International School Budapest nevű budai iskolában, felakasztotta magát egy 12 éves kislány a mosdóban a nyakkendőjével (benne volt a hírekben, egy google kereséssel könnyű megtalálni).
Ebbe az iskolába gazdagok gyerekei járnak, akik megengedhetik maguknak például a színvonalas mentális segítséget, terápiákat stb... ráadásul az iskola is azt hirdeti, hogy minden gyerek mentális egészségére odafigyelnek.
Fel nem fogom, mi vezethetett idáig, borzalmasan megrázó egy ilyen eset.
Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon én eléggé figyelek a gyerekemre? Mennyire tudnak titkot tartani ennyi idősen a gyerekek? Mi vezet idáig egyáltalán?
Ez egy nagyon öaszetett dolog, sok minden benne lehet
Folyamatos bántalmazás, szülőkkel és tanárokkal nincs bizalmi viszony esetleg ők is a bántalmazás résztvevői/ teljesen passzívak. Lehet szexuális bántalmazás is
Túl sok sorozatot nézel.
(Egyébként hogyan tudsz ilyen részleteket, amit durván kegyeletsértően ki is teregetsz?)
12
Az, hogy élve találtak rá, benne van az első cikkben, amit kidob ról a google.
Azt, hogy mennyi idő alatt következik be a fulladás, onnan tudom, hogy eüs vagyok.
Tudok olyat, 2 férfit is,akik 7 (!) éves korukban akartak öngyilkosok lenni!
Ott is durva dolgok voltak. De részleteket nem írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!