Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi vezethet egy 12 éves...

Mi vezethet egy 12 éves kislány öngyilkosságához?

Figyelt kérdés

2 éve decemberben, a British International School Budapest nevű budai iskolában, felakasztotta magát egy 12 éves kislány a mosdóban a nyakkendőjével (benne volt a hírekben, egy google kereséssel könnyű megtalálni).

Ebbe az iskolába gazdagok gyerekei járnak, akik megengedhetik maguknak például a színvonalas mentális segítséget, terápiákat stb... ráadásul az iskola is azt hirdeti, hogy minden gyerek mentális egészségére odafigyelnek.

Fel nem fogom, mi vezethetett idáig, borzalmasan megrázó egy ilyen eset.

Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon én eléggé figyelek a gyerekemre? Mennyire tudnak titkot tartani ennyi idősen a gyerekek? Mi vezet idáig egyáltalán?

nov. 5. 20:47
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
91%

Ez egy nagyon öaszetett dolog, sok minden benne lehet

Folyamatos bántalmazás, szülőkkel és tanárokkal nincs bizalmi viszony esetleg ők is a bántalmazás résztvevői/ teljesen passzívak. Lehet szexuális bántalmazás is

nov. 5. 22:19
 12/32 anonim ***** válasza:
14%

Túl sok sorozatot nézel.

(Egyébként hogyan tudsz ilyen részleteket, amit durván kegyeletsértően ki is teregetsz?)

nov. 5. 22:22
 13/32 anonim ***** válasza:
30%
Attól függ, hogy aki tette mekkora összeköttetése van. Vannak családok, akikhez a rendőrség sem nyúl! Nem a politikusokról van szó es azok családjairól, ők ugyanis kispalyasok, van az őket finanszírozó elit, akik nem ismert arcok!
nov. 5. 22:22
 14/32 anonim ***** válasza:
66%
10 úgy gondolom ez azért elég hangos lehet, ezert találtak rá nagyon hsmar
nov. 5. 22:28
 15/32 anonim ***** válasza:
9%
Azért 12 évesek ritkán lesznek öngyilkosok, még túl kicsik!
nov. 5. 22:43
 16/32 anonim ***** válasza:
91%
Az, hogy a szülők megengedhetnék maguknak egy jó pszichológust nem jelenti azt, hogy tudnak a gyerek gondjairól. Könnyen lehet, hogy csak felszínes kapcsolatuk volt vele, így észre sem vették, hogy gond van.
nov. 5. 22:52
 17/32 A kérdező kommentje:

12

Az, hogy élve találtak rá, benne van az első cikkben, amit kidob ról a google.

Azt, hogy mennyi idő alatt következik be a fulladás, onnan tudom, hogy eüs vagyok.

nov. 5. 22:54
 18/32 anonim ***** válasza:
87%

Tudok olyat, 2 férfit is,akik 7 (!) éves korukban akartak öngyilkosok lenni!

Ott is durva dolgok voltak. De részleteket nem írok.

nov. 5. 22:54
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Emlékszem erre. Facebookon az egyik hírmegosztó által (azt hiszem Kékfény, de nem biztos) megosztott hír alatti kommentben írta egy szülő, akinek a lányának a barátnője abba a suliba jár és ismerte a kislányt, hogy az első óra után már nem ment be a többi órára, és órákig nem kereste senki.
nov. 5. 23:05
 20/32 anonim ***** válasza:
68%
Csak én nem tudom elképzelni, HOVA akaszthatja fel magát vki egy iskola mosdójában?
nov. 5. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!