13 éves kislány követeli, hogy a barátját (szerelmét) engedjék már nálunk aludni, a szülők persze nem engedik, emiatt a kislány sértődött és dacos, mit tehet egy szülő ilyenkor?
Tehát te a testvér vagy.
Családterápia. A család ugyanis teljesen diszfunkcionális, alkalmatlanok szülőnek a felnőttek.
#1. Neked kéne terápia.
Mitől volna diszfunkcionális a család? Attól, hogy a szülők felelős szülőként viselkednek? Ez a legújabb nem normálisnak nyilvánított normális dolog, vagy mit akar elhitetni a fajtád velünk?
"mit tehet egy szülő ilyenkor?"
Kitart a józan álláspontja mellett és megvédi a gyerekét attól, hogy az hlyeséget csináljon, meg hogy egy másik idétlen tini beléürítsen....
Legyen már eszetek!!!
Ja, és mert itt kérdés, hogy mit tehet a szülő. Teljesen eszköztelen szülők. Na ez a gáz. Majd akkor is itt kérdezősködnek, hogy mit tegyenek, ha terhes lesz, ha ott akarja hagyni a sulit.
Annyira gáz, hogy ti nem látjátok szinte soha a mögöttes tartalmat.
Vagy én vagyok a gáz, hogy 99%-ban látom.
Egy apró érdekesség, a fallosz nem csak otthon a 4 fal között este tud felállni.
Én nem egy olyat hallottam hogy ilyen 12-14 éves lányok az erdőben, híd alatt és egyéb eldugott helyeken vesztették el a szüzességüket és bizony sokszor gumi nélkül, mert nem tudtak venni, mert nehogy visszamondja valaki a szülőknek, meg meg ne találják náluk.
Nyílván én se támogatom ezt a dolgot, de nem ilyenkor kell kezdeni nevelni a gyereket.
Ha ennyi esze van, akkor majd megoldják máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!