Most miért én vagyok a rossz?
Hány éves vagy? Muszáj az unokatesóddal lenned ha ott vannak, nem vonulhatsz külön?
Ahogy növünk, sokszor van, hogy bizonyos korkülönbség mellett a másik korosztályba tartozó gyerek iszonyúan idegesít, még akkor is, ha a viselkedése a korosztályának teljesen megfelel. Ha pedig még "neveletlenebb" is, akkor végképp. Ugyanakkor a te "kéretlen igazságtevő" életszakaszod is marha idegesítő tud lenni idősebb fejjel nézve.
Nem tudom ennyiből megítélni, van-e különösebb baj a kislánnyal, de akár van, akár nincs, nem kéne erőltetni, hogy egy légtérben legyetek.
Köszönöm a válaszokat, akkor leírom részletesen.
Tehát átjöttek vendégségbe, de a gyerek otthon nem volt hajlandó megírni a háziját, ezért az anyja átküldtem hozzám, hogy segítsek neki, mert majd biztosan jó hatással leszek rá. Hiába mondtam, hogy nekem is tanulni kell, egyik fülükön ki, másikon be. Gondoltam essünk túl rajta, de persze a kiscsaj nem volt hajlandó a feladatra koncentrálni, a nyalókájával gusztustalankodott és hisztizett, hogy nem érdekli. Betelt a pohár elvettem a naylokát erre átment az anyjához bőgve, hogy bántom, és nem segítek neki tanulni. Én is elmondtam mi volt a helyzet, de persze én vagyok a hibás, mert nem értem az eszéhez...
Aha, oké. Nem a legjobb hétéves, de nem is kirívó. Te meg egy lobbanékony 16 éves vagy, ami szintén elég szokványos.
Kényelemből rád akarták sózni, nem kellett volna, ez volt a legnagyobb hiba, nem a gyereké és nem a tiéd. Anyáddal beszéld meg, hogy ezt máskor ne, mert nincs hozzá idegzeted. Szenvedjen vele meg a leckéjével a saját anyja, ne a te nyakadba akasszák, nem a te dolgod, és úgyis csak a balhé lesz belőle, mert egy 7 és egy 16 éves nem jön ki.
#5 igen, elvettem, nem, nem nekem kell nevelni, de akkor a házival se sózzák rám.
#6 megkérem, remélem hallgat rám, de ma már elrontottam az esélyeim nála.
#7 nem gyűlöm, pusztán idegesít. A kettő között van különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!