Most miért én vagyok a rossz?
#9 mondjuk közöltem, de le se sz#arták?? 🤷 Mindegy nem megyek bele, ha nem vagytok képesek felfogni, az nem az én hibám...
#10 már bocs, de nem az én gyerekem, nem én szültem, engem hagyjanak vele békén.
Engedd el, nem vagy rossz.
Illetve, ha elég rossz voltál, talán többet nem bízzák rád úgy, hogy külön szóltál, hogy van saját dolgod..;)
Nyilván a legtöbb hétéves nem akar egy helyben ülni tanulni, a legtöbb tizenhat éves éppen tini meg nem az ilyen hétévesekkel akar küzdeni, főleg ha még kvázi idegen is a gyerek (nem tesó pl). Hülye helyzet volt, rosszul jött ki, reméljük máskor a felnőtteknek több eszük lesz; ebben ennyi van nem több
A sok gyerekjogi aktivista teljesen kikelne magából, ha ők lettek volna a kérdező helyében. Gondolom nem láttak mostanság hisztis gyereket.
A Kérdező nem bántotta. Akkor nagy baj lett volna. A nyalóka elvétele szerintem jó megoldás volt.
Ugyanis ha egy kamaszra bízom a gyerekem és az ezzel járó felelőséget, nem tagadhatom meg a fegyelmezés eszközeit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!