Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most miért én vagyok a rossz?

Most miért én vagyok a rossz?

Figyelt kérdés
A sztori: eljöttek hozzánk az unokatesómék vendégségbe. A csaj most 7 éves, és KIÁLLHATATLAN. Elvettem a nyalókáját, mert hisztizett, megmondtam vissza kapja, ha befejezi. Erre én vagyok a hibás, a szülei szerint. Anyum fejét is tele beszélték, persze ki van akadva rám. Véletlenül sem ők a rosszak, amikor nem képesek végre megnevelni!!! Egy 7 éves gyerek manipulálja a fél családot, ez egy VICC!

2021. nov. 5. 20:52
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

#9 mondjuk közöltem, de le se sz#arták?? 🤷 Mindegy nem megyek bele, ha nem vagytok képesek felfogni, az nem az én hibám...

#10 már bocs, de nem az én gyerekem, nem én szültem, engem hagyjanak vele békén.

2021. nov. 5. 22:12
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
A nevelés a szülő dolga lenne alapból.
2021. nov. 5. 22:14
 13/22 anonim ***** válasza:
11%
Mi van kérdező, könnyebb terrorizálni egy kislányt, mint kinyitni a szádat, és közölni hogy nem vagy sem ingyen bébicsősz, sem tanítónéni? Tanuljon vele az anyja meg az apja.
2021. nov. 5. 22:16
 14/22 anonim ***** válasza:
6%
Ja, és jó lenne ha befejeznéd a hisztériázást itt IS.
2021. nov. 5. 22:16
 15/22 A kérdező kommentje:
#13 nem mondom el többször, ha nem tudsz szöveget értelmezni, nem tehetek róla.
2021. nov. 5. 22:20
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Tehát azt a problémát, amit a szülei otthon nem tudtak megoldani, rábízták egy 16 évesre. Majd amikor a 16 éves nem kezeli megfelelően éretten a helyzetet, kiakadnak. Mindenkinek a maga feladatával kellene foglalkoznia.
2021. nov. 5. 22:42
 17/22 anonim ***** válasza:
34%
Neked van igazad, tolem kapott is volna egy nyaklevest...
2021. nov. 5. 23:17
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Engedd el, nem vagy rossz.

Illetve, ha elég rossz voltál, talán többet nem bízzák rád úgy, hogy külön szóltál, hogy van saját dolgod..;)

Nyilván a legtöbb hétéves nem akar egy helyben ülni tanulni, a legtöbb tizenhat éves éppen tini meg nem az ilyen hétévesekkel akar küzdeni, főleg ha még kvázi idegen is a gyerek (nem tesó pl). Hülye helyzet volt, rosszul jött ki, reméljük máskor a felnőtteknek több eszük lesz; ebben ennyi van nem több

2021. nov. 6. 00:29
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

A sok gyerekjogi aktivista teljesen kikelne magából, ha ők lettek volna a kérdező helyében. Gondolom nem láttak mostanság hisztis gyereket.

A Kérdező nem bántotta. Akkor nagy baj lett volna. A nyalóka elvétele szerintem jó megoldás volt.

Ugyanis ha egy kamaszra bízom a gyerekem és az ezzel járó felelőséget, nem tagadhatom meg a fegyelmezés eszközeit sem.

2021. nov. 6. 06:37
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem te vagy a hibás.
2021. nov. 6. 06:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!