Most miért én vagyok a rossz?
Figyelt kérdés
A sztori: eljöttek hozzánk az unokatesómék vendégségbe. A csaj most 7 éves, és KIÁLLHATATLAN. Elvettem a nyalókáját, mert hisztizett, megmondtam vissza kapja, ha befejezi. Erre én vagyok a hibás, a szülei szerint. Anyum fejét is tele beszélték, persze ki van akadva rám. Véletlenül sem ők a rosszak, amikor nem képesek végre megnevelni!!! Egy 7 éves gyerek manipulálja a fél családot, ez egy VICC!2021. nov. 5. 20:52
21/22 anonim válasza:
Ne te neveld más gyerekét, főleg, ha maga a szülő is alkalmatlan. Menj ki és mondd, hogy vigyék onnan, mert nem bírsz vele és dolgod van, te nem szenvedsz vele, övé. Cső. Nem lemenni hülyegyerekbe neked is csak azért, mert felhúztad magad egy kis majmocskán.
22/22 anonim válasza:
Elméletileg neked 16 éves kornál idősebbnek kell lenned ahhoz, hogy kérdést tudj fel tenni ezen az oldalon. Na most, ha ebben az életkorban neked nincs több eszed, mint egy hisztiző 7 évesnek, akkor az is elég szomorú. Pl. én is régen irigy voltam minden szem cukorkára, amit nem én kaptam, de már rég kinőttem ezt. Nem mondhatni, hogy a szüleim elkényeztettek, sőt, testvérem is van, csak nem tiltották meg azokat a dolgokat, amiket szerettem volna. Ma már egy fél darab rágót is szívesen megosztok bárkivel. Szóval hagyd rá a gyerekre, ha esze van, elfogja hagyni ezt, ha meg nem, akkor ő alapból ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!