A férjem lánya nagyon hisztis, mit tegyek?
Lehet, hogy következetlenek/határozatlanok vagytok?
a férjem hiába szólt a lányoknak hogy menjenek enni, ... mikor már hatvanhatodjára szólt nekik a férjem akkor már kiabált...
majndem haza mentünk, de a kislány ezt is kisírta nagy nehezen, aztán végül maradtunk de ez rendben is volt, mert ...
Kisírta, rendben volt, kiabálás, 66x szólni - itt valami nagyon nem jó! Lehet, hogy azért ilyen, mert megteheti.
én mindig2x szóltam mindenért.
1. normális hangerővel
2. kicsit emeltebben
3. dobtam ki a kukába (lehet ezt sokmindennel-kaját, ha nem jöttek enni, játékot, ha nem pakolják elstb)
Nekem csak 2 eset kellett, utána soha többet nem kellett többször szólnom semmiért.
"iszonyú ahogy néha viselkedik. Az apjával sokszor ordibálnak, ha nem kap meg valamit a lány akkor hisztizik"
Ne félj, tőlem megkapná!
Be is repülne a sarokba...
Az apuka gyereknevelési módszereivel problémák vannak. Nem 66-szor kell szólni, utána meg ordibálni, hanem egyszer, és a másodiknál magyarázza el a gyereknek, hogy mi miért kell hogy úgy legyen, ahogy.
Beszélj a pároddal, és közösen irányítsátok a gyereket. Te se hagyj rá mindent az apjára, és a gyerekre! Neharagudj de úgy tűnik, mintha, te úgy lennél vele, hogy tisztázzák le egymás közt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!