Szabad ezt csak azèrt mert kislàny?
A 4 èves sógornõmre vigyàztam aznap. A többi kicsit bàntotta, ezèrt bevittem a szobàba ès elmagyaràztam neki hogy ilyet nem csinàlunk. Erre nekem jött stb. De az borított ki, hogy aztmondta nekem kutya qva, mindjàrt szàjba bxlak.
Ès hogy majd megint úgy jöjjek hogy macit hozok neki ezt gúnyosan mondta.. aztàn hogy húzzak haza.. ez rosszul esett nagyon mert èn soha nem voltam rossz hozzà. Erre úgy vèdekeztek hogy: Hàt õ mèg kislàny.. chh.. szerintem meg van olyan rafinàlt mint egy 14 èves. Azóta gyûlölöm..
4 évesen biztosan nem tudta, hogy mit beszél, csak azt, hogy ez nagyon csúnya és téged meg akart bántani.
Valószínűleg kitöltötte a dühét.
Na én többé soha nem vigyáznék.
Hogy a gyerek nem tudja mit beszél ezt még meg lehet érteni,de hogy a szülőkezzel védekezzenek,hát izé...még kislány,na nem,ez nem elfogadható.
Egy 4 éves gyerek nem talál ki magától ilyesmit, hallania kellett valahol.
Egyébként soha többet nem vigyáznék rá. Ha most ilyen, akkor mi lesz belőle később?
Elkényeztetett kis királynő, minden meg van engedve neki, hihetetlen... Többet nem vigyáznék rá, miképpen nevelik, azt nem tudom befolyásolni...
Ismertem olyat, ahol a gyerek első szavai már csúnya szavak voltak, mert a felnőtteket utánozta, akik gyakran beszéltek csúnyán, nevetgéltek rajta, minden meg volt engedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!