Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szabad ezt csak azèrt mert...

Szabad ezt csak azèrt mert kislàny?

Figyelt kérdés

A 4 èves sógornõmre vigyàztam aznap. A többi kicsit bàntotta, ezèrt bevittem a szobàba ès elmagyaràztam neki hogy ilyet nem csinàlunk. Erre nekem jött stb. De az borított ki, hogy aztmondta nekem kutya qva, mindjàrt szàjba bxlak.

Ès hogy majd megint úgy jöjjek hogy macit hozok neki ezt gúnyosan mondta.. aztàn hogy húzzak haza.. ez rosszul esett nagyon mert èn soha nem voltam rossz hozzà. Erre úgy vèdekeztek hogy: Hàt õ mèg kislàny.. chh.. szerintem meg van olyan rafinàlt mint egy 14 èves. Azóta gyûlölöm..

2019. szept. 3. 06:50
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha kisfiú lenne sem.
2019. szept. 3. 06:52
 2/29 anonim ***** válasza:
87%

4 évesen biztosan nem tudta, hogy mit beszél, csak azt, hogy ez nagyon csúnya és téged meg akart bántani.

Valószínűleg kitöltötte a dühét.

2019. szept. 3. 07:07
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
De persze nen, dehogy szabad. Szégyelljék magukat a szülei.
2019. szept. 3. 07:10
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Máskor ne vállad el a felügyeletét!
2019. szept. 3. 07:29
 5/29 anonim ***** válasza:
96%
Jézus, soha többet nem vigyáznék rá. Egyáltalán nem lehet kifogás h kicsi és nem érti, mert ha ilyeneket mond, csak azért, mert fegyelmezni próbáltad, akkor azzal nagyon is tisztában van h bántani azért tud az ilyen szavakkal. Hihetetlen h már ilyen korban milyen gonoszak tudnak lenni. Igen, gonoszak! Nem egy ismerősöm dolgozik óvodában. Egy 4 éves gyerek már simán tud cinikusan is beszélni. Na mindegy, a lényeg h én innentől rá sem néznék a kölyökre.
2019. szept. 3. 07:41
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Ey 4 éves gyerek magától nem talál ki ilyesmit, valakitől hallania kellett, az a legvalószínűbb, hogy a szüleitől, amikor veszekedtek, ezért tudja, hogy ezzel bántani lehet a másikat.
2019. szept. 3. 08:04
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Na én többé soha nem vigyáznék.

Hogy a gyerek nem tudja mit beszél ezt még meg lehet érteni,de hogy a szülőkezzel védekezzenek,hát izé...még kislány,na nem,ez nem elfogadható.

2019. szept. 3. 08:04
 8/29 anonim ***** válasza:
96%

Egy 4 éves gyerek nem talál ki magától ilyesmit, hallania kellett valahol.

Egyébként soha többet nem vigyáznék rá. Ha most ilyen, akkor mi lesz belőle később?

2019. szept. 3. 08:20
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Elkényeztetett kis királynő, minden meg van engedve neki, hihetetlen... Többet nem vigyáznék rá, miképpen nevelik, azt nem tudom befolyásolni...

Ismertem olyat, ahol a gyerek első szavai már csúnya szavak voltak, mert a felnőtteket utánozta, akik gyakran beszéltek csúnyán, nevetgéltek rajta, minden meg volt engedve.

2019. szept. 3. 08:33
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Soha többé nem vigyáznék rá.
2019. szept. 3. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!