Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szabad ezt csak azèrt mert...

Szabad ezt csak azèrt mert kislàny?

Figyelt kérdés

A 4 èves sógornõmre vigyàztam aznap. A többi kicsit bàntotta, ezèrt bevittem a szobàba ès elmagyaràztam neki hogy ilyet nem csinàlunk. Erre nekem jött stb. De az borított ki, hogy aztmondta nekem kutya qva, mindjàrt szàjba bxlak.

Ès hogy majd megint úgy jöjjek hogy macit hozok neki ezt gúnyosan mondta.. aztàn hogy húzzak haza.. ez rosszul esett nagyon mert èn soha nem voltam rossz hozzà. Erre úgy vèdekeztek hogy: Hàt õ mèg kislàny.. chh.. szerintem meg van olyan rafinàlt mint egy 14 èves. Azóta gyûlölöm..

2019. szept. 3. 06:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
24%
A rafinált szót kizárólag cigányok között találtam használni. Szóval már értem
2019. szept. 3. 09:06
 12/29 anonim ***** válasza:
90%

Ha a szavak pontos jelentését nem is ismeri, azt nagyon jól tudja, hogy ez "csúnya" szó, amivel téged bántani lehet.

Ne vigyél neki soha semmit, ne is vigyázz rá többet.

2019. szept. 3. 09:21
 13/29 anonim ***** válasza:
80%

Cigányoknál általános, hogy nem nevelik a gyereket.

Nem szólnak rá, mert "hiszen még gyerek".

Aztán, ha valaki próbálja megnevelni a gyereket, akkor természetes, hogy nem tetszik neki.

(Az idézett részt a cigány szomszédom mondta, mikor a 4 éves unokája minősíthetetlen utcai viselkedését kérte rajta számon egy másik szomszéd. Azóta 20 év eltelt és a kisgyerek felnőtt. Nagy korára kalapácsos gyilkos lett belőle, most ül.)

2019. szept. 3. 09:41
 14/29 anonim ***** válasza:
88%
Ezek a mai kisgyerekek milyenek mar. Nyilvan nem tudjak mit cselekszenek meg. De lehet tulerzekeny vok, de nekem is rosszul esnek az ilyenek, meg ha gyerek is.
2019. szept. 3. 10:40
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Ja es persze tisztelet a kivetelnek!
2019. szept. 3. 10:41
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Csóri gyerek be akart téged csicskítani :D

Persze hogy a szüleitől tanulta, ne találkozz vele többet, ha egy mód van rá.

2019. szept. 3. 12:33
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Akár gyerek akár nem, nekem sajnos erre már rándult volna a kezem.

Hála az égnek nekem személyesen még soha nem mondták. Csak smsbe oltottak így, de az már tényleg szánalmas probálkozás volt, akkor az illetőt már csak kiröhögtem.

2019. szept. 3. 14:38
 18/29 A kérdező kommentje:

Hat en is cigany vagyok de soha nem beszeltem csunyan. Engem meg neveltek orditas es testi fenyites nelkul. Miota kezdem kiismerni az ilyen fajtat amit leirtam a kerdesben, kezdem en szegyellni magam.

Utolso: hat nekem is mar felforrt az agyvizem tole de mivel mas gyereke nem utottem meg, a popojara csaptam ra egy gyengebbet hogy ne bantsa a tobbi kicsit. Kezdek ketelkedni, hogy ebbe a csaladba akarok-e szulni...

2019. szept. 3. 15:20
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

"Hat en is cigany vagyok"

A leírásból esélyes volt, de a helyesírásod alapján nem mondtam volna meg.

(a rafinált kifejezést sokan használják magyarok is, de a "kutya" az szerintem csak cigányoknál számít szitkozódásnak)

Ha azt akarod, hogy a te gyerekednek is legyen olyan helyesírása, mint neked, akkor jobban teszed, ha más párt választasz vagy totál megszünteted a családjával a kapcsolatot (pl egy messzire költözéssel).

És most nem csak a nyelvtanról van szó, de gondolom sejted.

2019. szept. 3. 15:48
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha normális életet élsz és nem olyan gyereket nevelsz fel, mint az a "kislány", akkor nincs miért szégyellned magad!
2019. szept. 3. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!