Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szabad ezt csak azèrt mert...

Szabad ezt csak azèrt mert kislàny?

Figyelt kérdés

A 4 èves sógornõmre vigyàztam aznap. A többi kicsit bàntotta, ezèrt bevittem a szobàba ès elmagyaràztam neki hogy ilyet nem csinàlunk. Erre nekem jött stb. De az borított ki, hogy aztmondta nekem kutya qva, mindjàrt szàjba bxlak.

Ès hogy majd megint úgy jöjjek hogy macit hozok neki ezt gúnyosan mondta.. aztàn hogy húzzak haza.. ez rosszul esett nagyon mert èn soha nem voltam rossz hozzà. Erre úgy vèdekeztek hogy: Hàt õ mèg kislàny.. chh.. szerintem meg van olyan rafinàlt mint egy 14 èves. Azóta gyûlölöm..

2019. szept. 3. 06:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kislany a pasid huga,akkor a srac is hasonlo nevelest kapott,vagyis ugyan ilyen kornyezetben nevelkedett.Az o viselkedese milyen?
2019. szept. 3. 17:06
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Ne szégyelld magad!

Légy büszke, hogy te nem vagy olyan, mint amilyenek éjszaka az ablak alatt emlegetik egymás anyaági családfáját...

Sajnos rengetegen ilyen kép mellett nőnek fel, és ezért válnak tajparasztokká. Te nem ilyen vagy.

A kislány viszont nagyon szép úton van felé...

2019. szept. 3. 17:41
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a szüleitől vagy az óvodában hallotta. Ne vigyázz többet rá!
2019. szept. 3. 18:41
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
A szülei milyenek?
2019. szept. 3. 21:44
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos, hogy úgy szájon töröltem volna, hogy hazáig a taknyán csúszna.

Kedves szülőknek meg elmondtam volna, hogy egyrészt: oldják meg a házasságukat.

Kettő: ne beszéljenek ilyen suttyó proli putris stílusban a gyerek előtt.

3: neveljék meg a gyereküket mert ha így folytatja a kisasszony, még pénzért sem vállalja el a kutya sem a pesztrálását, nem,hogy te.

4:ez volt az utolsó alkalom, hogy ők és a kisasszony ide betették a lábukat.

2019. szept. 4. 01:44
 26/29 A kérdező kommentje:
A pasim egy elmebeteg. Mai nap rajottem mert szettorte a telefonom.. azonnal veget vetettem a kapcsolatnak.
2019. szept. 4. 13:01
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon helyes!
2019. szept. 4. 13:02
 28/29 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszod miatt ez az egész most úgy ahogy van egy jó nagy kamu.
2019. szept. 17. 10:01
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy azonnal véget vetett a kapcsolatuknak, de ha igazi cigány, akkor utána még legalább kétszer szakított vele...
2019. szept. 17. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!