Szabad ezt csak azèrt mert kislàny?
A 4 èves sógornõmre vigyàztam aznap. A többi kicsit bàntotta, ezèrt bevittem a szobàba ès elmagyaràztam neki hogy ilyet nem csinàlunk. Erre nekem jött stb. De az borított ki, hogy aztmondta nekem kutya qva, mindjàrt szàjba bxlak.
Ès hogy majd megint úgy jöjjek hogy macit hozok neki ezt gúnyosan mondta.. aztàn hogy húzzak haza.. ez rosszul esett nagyon mert èn soha nem voltam rossz hozzà. Erre úgy vèdekeztek hogy: Hàt õ mèg kislàny.. chh.. szerintem meg van olyan rafinàlt mint egy 14 èves. Azóta gyûlölöm..
Ne szégyelld magad!
Légy büszke, hogy te nem vagy olyan, mint amilyenek éjszaka az ablak alatt emlegetik egymás anyaági családfáját...
Sajnos rengetegen ilyen kép mellett nőnek fel, és ezért válnak tajparasztokká. Te nem ilyen vagy.
A kislány viszont nagyon szép úton van felé...
Az biztos, hogy úgy szájon töröltem volna, hogy hazáig a taknyán csúszna.
Kedves szülőknek meg elmondtam volna, hogy egyrészt: oldják meg a házasságukat.
Kettő: ne beszéljenek ilyen suttyó proli putris stílusban a gyerek előtt.
3: neveljék meg a gyereküket mert ha így folytatja a kisasszony, még pénzért sem vállalja el a kutya sem a pesztrálását, nem,hogy te.
4:ez volt az utolsó alkalom, hogy ők és a kisasszony ide betették a lábukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!