15-16 éves gyerekeiteknek hány barátja van? Eljárnak rendszeresen velük szórakozni, bulizni vagy bárhova?
Lányomnak már csak egy igazi barátnője van, akivel el is tud menni néha ide-oda meg egymáshoz. Volt egy másik, aki szomszéd városba került, kollégista lett, azóta nagyjából lesz@rja a lányomat. Pedig addig meg neki más nem is volt lánykámon kívül.
Osztályban, iskolában barátkozik többekkel de sulin kívül velük nem találkozik. Igaz nem túl extrovertált de nem is magának való.
Érdekelne hogy mi a helyzet hasonló korú fiatalokkal.
16 a lányom. 2 "legjobb barátnője van". Velük renegeteget találkozik. Náluk alszik, ők alszanak nálunk.
De van vagy 10-15 lány, akikkel sokat lóg még. De ők a haver kategóriák.
16 éves a lányom, meglehetősen koravén.
Sajnos elég kevés barátnője van, és is szoktam aggódni emiatt.
Az általános iskolában úgy indult, hogy 13 gyerek volt az osztályban (kis falu) abból 3 lány. Hát, most mit várjak, nem lett valami életre szóló barátság a másik 2 lánnyal. Iskolát váltottunk (más miatt), ott valahogy mindig a sérült gyerekekhez csapódott. Volt egy autista kisfiú, az egész osztály szekálta, a lányom megvédte. Ő valahogy olyan kikezdhetetlen, nem is bántja senki, de nem is keresik a társaságát. Ezzel az autista fiúval meg egy siket kislánnyal bandáztak. Alapvetően én örülök neki, hogy felkarolja az elesetteket, de így ő is a peremre szorult.
Gimiben már a gólyatáborban elindult a szekálás, ő leállította a gonoszkodókat. Így lett 2 olyan barátja, aki übergáz. És tulajdonképpen nem is igazán élvezi az ő társaságukat sem. Néha összejárnak, de nem nagyon van közös téma. Pedig ebben az osztályban most 33-an vannak, szóval lett volna kivel barátkozni. Már kezdek aggódni, hogy gond van vele. Viszont most nyáron volt 2 tudományos táborban is, amit nagyon élvezett, olyan kis okos gyerekekkel volt körülvéve, mint ő. Sajnos attól tartok nem a megfelelő iskolában van. Elvileg gimi, de az osztályban az a menő, ha órán felidegesítik a tanárokat, neki meg nem igazán ez az, ami értékes.
Amúgy én is ilyen koravén voltam, de azért jobban találtam társaságot magamnak.
Aminek örülök, hogy most a másik lányommal kezdenek egymásra találni, eddig inkább csak a testvérféltékenykedés ment, de most az őszi szünetben egy csomó közös programot csinálnak együtt.
Bulizni nem jár, velem szokott menni koncertekre, fesztiválva, EFOTT-on voltunk együtt.
Ja, ahogy így leírtam, asszem gázok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!