Megengednétek a 16 éves lányotoknak hogy megnézze a szürke 50 árnyalatát?
Figyelt kérdés
aug. 3. 18:59
1/22 anonim válasza:
Igen. Látott/hallott attól már sokkal durvábbakat is hidd el. A filmben kb semmi durva nincs
2/22 anonim válasza:
Igen. Max megnézném vele, és kommentálnám a f.aszságokat abban a filmben, mert a rendes BDSM-hez sok köze nincs szerintem.
A filmben is benne van az a kötelező szerződéses hülyeség, vagy csak a könyvben?
4/22 anonim válasza:
Egy 16 éves erre nem fog engedélyt kérni és nem veled fogja megbeszélni.
Gondolom nincs is gyereked, csak tervezheted, hogy te lányod bizony nem fogja 16 évesen megnézni a szürke 50 árnyaláta, mert nem engeded meg nekije.
Közben 16 évesen már nem is lesz szűz.
5/22 anonim válasza:
Engedném, de ezzel a filmmel/könyvvel nem a BDSM (ami nem is így néz ki) a probléma, hanem hogy egy bántalmazó, elnyomó kapcsolatot mutat be, ezért beszélgetnék vele róla, hogy ez miért nem kóser (nem a kötözgetés miatt).
6/22 anonim válasza:
Komolyan, ti melyik bolygón éltek, hogy azt hsizitek, hogy egy 16 éves a szüleivel akar beszélgetni a BDSM-ről?
7/22 anonim válasza:
Én például azon, amelyiken itt-ott szex témájú képregények és könyvek vannak a lakásban fizikai formátumban is.
Mire 16 éves lesz a gyerekünk, szerintem a Sunstone pl teljesen meglesz.
De amúgy erotikus regényt én még fordítottam és írtam is sajátot hobbi szinten, szóval...
8/22 anonim válasza:
#7, És ennek mi köze a kérdéshez? Ettől egy 16 éves nem fogja megbeszélni a szexuális életét, vágyait a szüleivel, pláne a BDSM-ről nem fog veled beszélni. Ha kamaszodni kezd az erotikus képregényeket is úgy fogja olvasni, hogy ne lásd.
9/22 anonim válasza:
13-14 éves voltam, amikor láttam, olvasni akkor nem olvastam, mert nem szeretek olvasni. Nem hiszem hogy traumát okozott volna, inkább azért neztem, mert jól néz ki a főszereplő a sztori szerintem túlcsépelt volt már akkor is.
10/22 anonim válasza:
Elég szar film, szóval én elmondanám a véleményem aztán ha akarja, nézze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!