Anya megtalálta nálam a Szürke 50 árnyalatát és kiakadt. Mit csináljak, hogy lenyugodjon?
Nem én vettem.Tegnap volt a mikulás buli az osztályban és nem volt megszabva, mennyi a határ, amennyit ajándékra költhetünk.Az egyik srác megvette nekem az 50 árnyalat trilógiát (az én nevemet húzta).Én az ő nevét húztam és kapott cigit, egy csomag óvszert és egy üveg vodkát (a legjobb barátja adta az ötletet).Nem az osztály előtt bontottuk ki, szóval nem volt belőle semmi.
A sráccal amúgy is elég jó a kapcsolatom, nevettünk,megkaptam, hogy jobban ismerem, mint az anyja és közölte, hogy olvassam el a három könyvet.Ennyi volt.
Anya ma megtalálta őket és kérdezte, hogy honnan vannak.Mondtam, hogy kaptam xy-tól.Kiakadt, hogy miért ad ilyeneket, mégis hogy hagyhatja az osztályfőnök ezt, nem mehetek mostantól hétvégente és suli után sehova,stb.
De könyörgöm, eddig is elengedett addig, ameddig akartam (hajnal 2-3 körül jövök haza hétvégente általában) és semmi bajom nem volt.Ez csk egy könyv, semmi bajom nem lesz tőle.
szerintem anyukád olvasta, és ezért akadt ki, különben min hisztizne?
hány éves is vagy?
16 leszek januárban.
Nem olvasta, ez biztos.Itthon nem volt meg eddig, neten csak recepteket meg ilyeneket néz.
Érdekes ajándékok, ilyenkor elgondolkozom, csak én járok normális iskolába? :D Na de nem ez a kérdés.
Szerintem hagyd anyukád, ő úgyis lerendezi magában, végiggondolja a dolgokat, te már elmondtál mindent őszintén.
Hát nem tudom, azért inkább örülnék, ha olvasná a lányom, mintha csinálná :)
Ezért téged büntetni pedig hülyeség. Szerintem is kissé túlreagálta anyukád a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!