6 db Béres Omega3 Kid tablettát valószínűleg bevett a 15 hós pici fiam (megtalálta a nővére eldugott dobozát - de persze nem tudjuk biztosan, hogy megette, kb.2 perc alatt történt az egész), ez mérgezés?
Hívd a gyerekorvost és ha azt mondja hogy menni kell akkor irány a doki.
De szerintem különösebb baja nem lesz tőle, nem méreg.
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat!! Felhívtam végülis a háziorvost (szabadságon van ráadásul, de nagyon segítőkész volt), Ő azt mondta, hogy ilyen esetben a kórházban megfigyelés alatt szokták tartani a babát, csak "úgy" nem mossák ki a gyomrát - ráadásul azt sem tudom, hogy valóban megette-e ezeket a lágykapszulákat. Figyelnem kell 48 óráig minden szokatlan dolgot, de Ő is azt mondta, hogy nem gondolná, hogy egy lapon kell említeni a fájdalomcsillapítókkal vagy altatókkal (mert állítólag ez a leggyakoribb mérgezés, meg a vegyszerek, a babák ezeket találják meg). Úgyhogy most figyelem nagyon, eddig jókedvű, kiegyensúlyozott, semmi különös. Nem tudom, mikor jöhet a hatása/ha van egyáltalán. Persze örülnék, ha látná orvos is, most gondolkodom, hogy bemenjünk-e az ügyeletre, de attól tartok, abból meg kórházi megfigyelés lesz (erről sajna nincsenek túl jó tapasztalatok - eddig mindig nagyobb bajjal jöttünk ki a másik gyerkőccel, mint amivel bekerültünk, ott burjánzik a hányás-hasmenés stb.
Amúgy ki tudta nyitni a doboz tetejét, ez ilyen pattintós felfelé, én se gondoltam volna, hogy megy neki. 6 db volt benne már csak, most meg egy sincs. Remélem, hogy csak eldugta...:((
első vagyok
nem értem,miért gondolkozol ezen...több.mint valószínű,hogy megette.éjjel is figyelni fogod?én nem tudnék nyugodtan aludni,az tuti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!