Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16 éves fiú, 1. nap, igazgatói...

16 éves fiú, 1. nap, igazgatói figyelmeztetés telefonbecsempészés miatt. Azt mondja, “nem érdekel”, a többi nap is ugyanezt fogja. Az iskola mennyi igazgatói tud ilyenért neki adni?

Figyelt kérdés
szept. 2. 16:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
97%
Azért a fiadnak 16 évesen már lehetne annyi essze, hogy ezt okosabban oldja meg:D
szept. 2. 16:25
 2/24 anonim ***** válasza:
86%

Párat, aztán kicsapják.

Ha ennyi esze van.. Milliószor elmondták, tetszik, nem tetszik, zéró tolerancia.

szept. 2. 16:27
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Hatot. A hetedik esetén fegyelmi eljárás indul ellene és mivel már nem tankoteles, simán kivagjak az iskolabol
szept. 2. 16:34
 4/24 anonim ***** válasza:
94%
Az enyém holnap már nekem adná le reggel. Én se értek egyet a szabállyal, ahogyan más jogszabállyal sem, attól még betartandó.
szept. 2. 16:35
 5/24 anonim ***** válasza:
85%

Gondolom épp a leckéhez használta azért vette elő…(ja, nem) igazából pont az ilyenek miatt hozták ezt a korlátozást, mert egy pillanatra nincs meg a mobilja nélkül.

Egyébként azt kötve hiszem hogy 1.nap ezért egyből igazgatói figyelmeztetés járna. Ha igaz, akkor túl sok dobása nincsen már. Jövőhétre én már nézném a következő sulit ;)

szept. 2. 16:39
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
5,Szerintem de, nekünk évnyitón elmondták, reggel mobil dobozba, 8kor a tanáriba. Akinél 8után megtalálják az órán, egyből igazgatói, nincs kivételezés.
szept. 2. 16:41
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 3 után van fegyelmi
szept. 2. 16:44
 8/24 anonim ***** válasza:
89%

18 éves koráig te diktálsz.

Telefont elvenni, amíg nem hajlandó az iskola szabályait betartani!

Mi itt a kérdés?

szept. 2. 17:24
 9/24 babyboom567 ***** válasza:
78%
Mutassad neki a gyárakat,ahol dolgozni(12 órázni) fog októbertől(természetesen telefon nélkül),mert nemsokára kicsapják,hisz nem tanköteles.Mert kb egyik termelőüzembe sem lehet telefont vinni.
szept. 2. 17:37
 10/24 anonim ***** válasza:
81%

Sehol nem lehet telefonozni.

Én vendéglátózom, kb a wcben suttyomban néha ránézek. De hang le, nehogy bukta legyen ha csörög.

szept. 2. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!