Kapott már beírást iskolás gyereked?
Történt már olyan, hogy a gyereked kapott az ellenőrzőjébe beírást, vagy figyelmeztetést ?
Ha igen, mi miatt kapta? Jogos volt? Lett valami következménye?
Nincs már ellenőrző, Kréta van.
Amúgy meg szoktak beírásokat kapni, persze. A fiam (7-be megy) rendszeresen (beszélget órán és társai) a lányom (6-ba megy), ritkábban, tavaly azt hiszem egyet kapott, mert telefonozott a szünetben.
Őszintén szólva nem igazán izgat.
"mert telefonozott a szünetben."
A szünetben telefonozás az miért probléma? :O
2x.
Egyszer mert narancsot evett matek órán
Másodszor mert ora elött bemászott a szekrenybe és mikir már kb 10perce ment az óra kiugrott, a tanár meg szívrohamot kapott kb.
Jót nevettem
"A szünetben telefonozás az miért probléma? :O"
Nem tudom, a házirendben is benne van, hogy nem szabad.
De mondom, különösebben nem is érdekel. :) Neki is csak annyit mondtam, hogy szerintem máskor nem csinálja.
2 oltári tündérke lány után van egy még tündérkébb fiam, de hát mégiscsak pasi.
Idei termés: 1. óra közben direkt hangosan játékból böfögött 2. beledobta a salátát a levesestálba
Mindkét esetben hülyére röhögtem magam mire hazajött, aztán itthon már fapofával elmondtam neki, hogy ne legyen már ekkora paraszt. :)
Kapott, elsős fiú.
Egyik gyerek folyton cseszegette, hogy játsszon inkább vele, ő pedig végül meghúzta a haját, és meglökdöste. Érthető volt, amit csinált, de attól még jogos a beírás, megbeszéltük, nyilván nem kezdtem el röhögni rajta. Ő napi fél órát játszhat számítógépen vagy telón, ilyenkor azt elbukja.
Egyébként azért tilos szünetben a telózás, mert egymást fotózzák, teszik fel ide-oda, egymást online zaklatják, stb. És ugye ellenőrizhetetlen, képtelenség kordában tartani.
Az enyém kettőt is:) hülyére röhögtük magunkat.
Tisztelt szülő! A gyermeke a kémia órán tüsszögött, majd köhögött és többszöri felszólításra sem hagyta abba.
Tisztelt szülő! Lánya a matematika tanárát megölelte, kérem beszélgessenek el vele! Tisztelettel: Rajz tanár
A legviccesebb az volt, hogy a megölelte az az elején úgy olvastam, hogy megölte:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!