Kisgyerek veszélyre való figyelmeztetésére milyen könyvet ajánlanátok?
2.5éves gyerekem van.
Szeretnék olyan könyvet venni, amibe benne van hogyan és miket mondjak neki.
Pl: ne állj szóba idegennel, ha kutyát akar megmutatni nem lehet anya nélkül,ha tudja a neved de nem ismered nem mész vele sehova stb.
Tudtok nekem valamit ajánlani? Neten nem igazán láttam vagy nem jól kerestem.
Minek ehhez könyv? 2,5 éves gyerek meg valószínűleg nem sűrűn grasszál egyedül, de fokozatosan lehet neki tanítani a korának megfelelően.
Saját gyerekedet nyilván jól ismered, és megtalálod vele a megfelelő módszert.
Ehhez könyv kell?
Basszus,beszélgess vele sokat,meg vigyed mindenfele,hogy szocializálódjon!
Mi csak beszélünk róla. Nálunk az az alap, hogy nagyival se mehet sehova, ha nem beszéltük előtte meg.
Pl: Ha a nagyi a játszótérnél jár, nem mehet csak úgy utána, és haza se mehet vele, ha anya nem tud róla. Így nem kell különbséget se tennie, hogy kivel lehet, kivel nem. Egyszerűen senkivel, csak ha anya azt mondta.
Nálunk eddig tökéletesen működött.
Most 5 éves
Persze alap, hogy próbálok neki mindent megtanítani. Én azért szívesen vettem volna valami ilyesmit.
Azért az hogy én is felnőttem...igen de nem ebbe a világba csöppentem mint ami most van és kisvárosban éltünk. Azért Bp mellett élni vagy bejárni több veszéllyel jár.
Köszönöm, a Bori könyveket megnézem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!