Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyerek veszélyre való...

Kisgyerek veszélyre való figyelmeztetésére milyen könyvet ajánlanátok?

Figyelt kérdés

2.5éves gyerekem van.

Szeretnék olyan könyvet venni, amibe benne van hogyan és miket mondjak neki.

Pl: ne állj szóba idegennel, ha kutyát akar megmutatni nem lehet anya nélkül,ha tudja a neved de nem ismered nem mész vele sehova stb.

Tudtok nekem valamit ajánlani? Neten nem igazán láttam vagy nem jól kerestem.

2021. dec. 12. 21:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%

10 a bori könyv teljesen jó két és fél évesnek, maximum nem kell belőle felolvasni minden szót, lerövidíted, egy felnöttnek azért nem olyan nehéz erre rájönni.

Van egy kérdés és kb. 10 teljesen haszontalan válasz. Kit érdekel, hogy ti nem akartok ilyen mesét felolvasni, akkor ne olvassátok ennyi, de ez a szofosás rohadt idegesítő, nem tudsz válaszolni, ne válaszolj.

2021. dec. 13. 11:03
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen kb 1normális választ kaptam. De a kérdésem arra vonatkozott hogy én milyen könyvet tudok olvasni és nem a gyereknek olvasnám fel. Magamba összegyűjtve szépen megtanítgatnám neki. Sajnálom, hogy olvasni akarok...de köszönöm!
2021. dec. 13. 13:48
 13/16 A kérdező kommentje:
11/12köszönöm!
2021. dec. 13. 13:48
 14/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Jó szívvel ajánlom Samaniego Fabula könyvsorozatát, amin speciel még én is felnőttem. Minden témában, a gyerekek számára érthető tanulságos kis mesék vannak benne, nemcsak amit te keresel, hanem amik az élet nehézségeire is próbálnak rávilágítani. Van benne szó gonoszságról, hiúságról, hazugságról, és a nem minden arany, ami fénylik eseteiről.

Ezekre azt hiszem szintén nagy szüksége lesz az életben. Így direktben még nem értené meg, hogy miért nem szabad hinni a cukros bácsinak, mert még nagyon naívak, nem szabad őket egyedül hagyni megbízható felügyelet nélkül, és ennyi :)

2021. dec. 13. 21:04
 15/16 A kérdező kommentje:
14/14 köszönöm szépen,igazad van! Megnézem a könyvet :)
2021. dec. 13. 21:06
 16/16 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt kell keresned :)

2021. dec. 13. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!