Miért vannak olyan szülők, akik simán a 9-10 éves gyerekük mellett nézik a Trónok Harcát, míg más családokban a 16 éves fiatalnak is sunyiban kell megnéznie?
Mert más az emberek ingerküszöbe.
Anyám a Múmia 2-től is félt 50 évesen.
Mondjuk a Trónok harca szerintem az egyik legbrutálisabb módon erőszakos történet és a filmen az ábrázolás sem segít.
Nemcsak az erőszak és kegyetlenség ténye és módja, hanem az érzelmi része is rettenetes, a mondanivaló az emberi természetről, minden.
Pl: kutyákkal széttepetett újszülöttes anyuka, pszichopata által kasztrált és lelki nyomorékká tett srác, hasba nyilazott terhes haldokló nő.
Ráadásul pont a jó emberek és a jó eszmék halják a legdurvabb kínhalálokat, én 38 éves vagyok, és már olvastam és láttuk a párommal 3x és minden alkalommal kiakadok, hogy mért kell az összes kedvencemet is ilyen borzalmas módon kinyírni. Ez a film egy pszichés erőszak, ez a kegyetlen zseni kitalálta ezt a pszichológiailag, fantáziailag szuper történetet és telerakta néha már öncélú, felfoghatatlan erőszakkal és az ember legsötètebb oldalának még 100x-osra nagyításával.
A párom még a legutolsó alkalommal is megkérdezte a főszereplőkről is hogy ez most ki is és mért ölik meg épp, szóval őt például nem rázza meg semmilyen szinten. Én mindenféle haborúkkal álmodom meg kutyákkal tőle.
Ha velem 9 évesen megnézették volna szerintem bedilizek. Tény hogy aki hozzá van szokva a durva filmekhez, azok jobban bírják.
Anyám utál minden erőszakot, nálunk fel nem merült volna hogy ezt megnezzem.
Minden nézetnek van hátulütője de még nekem mindig jobbnak tűnik ha az ember nem ég ki a halál, szenvedés, végtelen emberi kegyetlenség, kifolyó belek, levágott ujjak, támadó élőhalottak látványától kamaszkorára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!