Mit gondolnál/tennél, ha a 16 éves lányod odajön hozzád, és ezt mondja?
Tehát van egy lány, hívjuk Annának aki 13 évesen szerelmes lett egy vele egyidős osztálytársába. Miután összejöttek, a lány világosan kifejtette, hogy nem szeretne pár évig még sokkal többet a csókolózásnál, de a barátja leitatta, és elvette a szüzességét... Emiatt szakított vele. Egy év múlva összejött egy másik fiúval, aki szintén hasonlót csinált vele. Ez után 16 évesen odaált az anyukája elé, és megmondta, hogy többet nem szeretne senkivel összejönni szerelemből, adja bele egy elrendezett házasságba.
Nem én vagyok sem a lány, sem az anyuka. De az egész esetet amikor hallottam nagyon megrázott. Szerintetek ilyen esetben mit lehet tenni? Pszichológust ajanlani mindkettejüknek?
Hol élsz?
Magyarországon, csak a romáknál van elrendezett házasság, de ott szüzen kell férhez menni
“ ne a csúnya fiúkra mutogasson, ez nem erőszak volt. ”
2: Mi van???? De ez erőszak, ha nem egyezik bele. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!